Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Őszintén: vannak köztetek...

Őszintén: vannak köztetek olyanok, akik tényleg szeretik a rokonaikat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy tényleg jól érzitek magatokat velük, jókat beszélgettek, egy hullámhosszon vagytok, és tényleg szívesen jártok össze? Ilyen van? Vagy ez csak egy álom?

Én anyukámmal ezt érzem, de csak vele, a többi rokonnal nem, mindegy, hogy az én rokonaim, vagy a párom rokonai. Saját rokonaimat kis mennyiségben érzem "jó fejnek", pl. nagynénémnek is vannak olyan dolgai, meg megjegyzései, amiket csak kis dózisban tudok elviselni. Párom családjával az ég világon semmi közös nincsen bennünk, teljesen semlegesek. Ehhez is inkább az kell, hogy jó humorérzékem, és szelektív hallásom legyen, hogy elengedjem a fülem mellett a hülyeségeiket. Tipikus mindet is tudó, mindenben okos család, aki kéretlenül oszt észt mindenben. Múltkor 10 perces előadást hallgattam a sógornőmtől arról, hogy az én gyerekem ugyan nem kötőhártyás, mert ő ezt is tudja; aztán ma megállapította az orvos, hogy kötőhártya gyulladása van. Nem sorolom tovább... szóval a párom kedvéért időnként ott vagyok, de abszolút nincs igényem a társaságukra.

2023. jún. 29. 10:10
1 2 3
 11/22 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Van, igen.
2023. jún. 29. 11:04
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

Semlegesek. Évi 2-3x hazamegyek, akkor elvagyok, de agyilag totál leszív az egész, mert semmi értelmes témáról nem képesek beszélgetni, csak hogy pl a szomszéd Marika mit csinált tegnap előtt.

Nekik ezek az "események", szóval halálra unom magam kb.

2023. jún. 29. 11:12
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Van, de nem mindegyiket.

Szüleim közel anyukám. Apukámmal nem tartom a kapcsolatot.

Anyai nagyszüleim.

Anyukám testvére és unokatestvéreim.

Egy városban élünk mind. Rendszeresen vannak családi összejövetelek. Szoktunk közös programot csinálni nemcsak együtt mindenki, hanem egy-egy családtaggal is.

A távolabbi rokonokkal egyébként semmi bajom, csak nem szoros a viszony, mert máshol élnek.

2023. jún. 29. 11:25
 14/22 Kései Sirató ***** válasza:
92%
Én szeretem a rokonaimat, de sajnos a közelben csak 2-3 rokonom van (szüleim és 1 testvérem), a többiek 360 km-re laknak, velük 2-3 évente találkozunk (unokatestvérem és családja).
2023. jún. 29. 11:29
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretem őket, bár inkább úgy, hogy nem vagyunk rosszban, jól elbeszélgetünk, ha összejön a család.
2023. jún. 29. 11:33
 16/22 anonim ***** válasza:
79%
Egy kezemen megszámolom hányat szeretek
2023. jún. 29. 12:03
 17/22 anonim ***** válasza:
79%
Már nincs,mert belefáradtam.
2023. jún. 29. 12:22
 18/22 anonim ***** válasza:
85%

Van egy kemény mag én barátnöm férjével és egy közös barátunk mi mindig együtt voltunk hülyéskedtünk én családomal külfödre költöztem de ha vissza megyek évente 1x akkor dumálunk sokat, illetve Messenger ist szoktunk néha .

Anyukámal szoktam beszélni de nem minden nap.

2023. jún. 29. 13:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is anyukámat szerettem igazán, apukámat egy kicsit. Sajnos egyikük se él már, csak a nővérem, de őt meg gyűlölöm. A távolabbi rokonok semlegesek többségben, de van olyan is akit nem kedvelek.
2023. jún. 29. 13:45
 20/22 anonim ***** válasza:
Ritkán de akadnak.
2023. jún. 29. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!