Máshol is másképpen kezelik/kezelték a lányokat és a fiúkat?
Családfüggő. Hiába mondják a szülők, hogy egyenlően szeretik a gyerekeket, az szimplán nem lehetséges.
Nekem 4 testvérem van, mindegyikkel kitűnően bántak, engem meg elhanyagoltak 18 éven keresztül.
Nemtől független minket is másképp kezeltek.(2 lány)
En voltam mindig a nagyobb, akit nem kell már pátyolgatni babusgatni szeretgetni egyedül tanul mert milyen okos, és mindig a kisebbet kellett csak szeretgetni babusgatni pátyolgatni segiteni a tanulásban.
Tesom magabiztos karrierista lett es dúsgazdag.
En meg egy elnyomható szerencsétlen szeretethiányos áldozattipusú peches csóró szánalom.
Es persze ma is a tesom a szeretni való, én meg a család szégyene.
Nekem is burokban kellett élnem. Amig az osztálytársaim auli után mentek találkozni egyutt lógni bulizni én sehova.
Nem zavarna a szülői gyerekkori terror, fátylat rá, ha nem innám felnőtten is a levét a sérüléseknek. Megnyomorítottak egy életre.
Apámat soha nem láttam mosogatni, és hát az öcsémet sem. Nekem nincs gyerekem, de öcséméknél ugyanaz a munkamegosztás van, a lányának házimunka, a fiú meg segítsen a férfias munkáknál. Mivel panelben laknak, a legutóbbi férfias munka két éve volt, összeraktak egy ikeás szekrényt.
Nyilván oltogatom a lányt, hogy lázadjon.
Nálunk is voltak/vannak.
De főleg olyanokban, hogy őt fiatalabban elengedték bulizni meg ilyenek. Bár ezekhez sokban hozzájárultam, mert vagy velem jött el, vagy mondtam meg anyáéknak, hogy mi a f4szért nem engedik el ide-oda. (Nem rossz gyerek, normális barátokkal)
Szóval amúgy nagyjából egységesen neveltek volna minket, de én idősebb létemre meg mertem már mondani nekik, hogy hülyeséget csinálnak azzal, ha tiltják a bulitól, mert akkor azt mondja ottalszik az egyik barátjánál közben meg nem.
(Én lány vagyok és öcsém van)
Ki pontozott le mindenkit?
Senki nem írt semmi rosszat.
Megjöttek a szülőknek alkalmatlan szülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!