Mit tehetek ha szenilisek?
Pl mama ad kaját ételhordóban vagy anya.
Elviszem kimosom otthon visszaviszem.
Aztán nem tudják hova pakolták és rajtam keresik és kérik hogy vigyem vissza.
Meg ez másképp is. Nem találnak valamit otthon, rámfogják hogy nekem adták oda nálam van. Én meg azt se tudom mirol beszél.
És állandoan de hozd vissza, de odaadtam, de nem hoztad vissza.
Begeg szenilisek és ebből veszekedes van.
Munkahelyen is van egy ilyen aki mindent(doksit) rajtam keres. És mindig kiderül hogy a hülye a saját polcára/fiókjába tette és megvan.
Hogy kell kezelni ezeket az idősebb mentálisan zavart nőket hogy ne nekem legyen bajom belőle azzal hogy leorditanak veszekednek, tőlem követelőznek?
Hatos nem értem miért van lepontozva, szerintem igaza lehet, nekem is rögtön kicsapta a szemem. Hülye az anyám, oké. Hülye a nagyanyám, hát sajnos előfordul. Hülye a munkatársam is. Hm, lehet hogy valami oka van hogy mindenki rajtam keres dolgokat...?
Nálunk anyósom total ilyen szenilis, de senki más.
11! Aki megírja az igazat, mindig le van pontozva. Az oldalon is kezd kialakulni egyfajta agyatlanság, ahol minden jó, minden szép, aki segítséget vár, az picsog.
A javaslatom az, hogy főzz magadra, aztán nem lesz gondod a családoddal.
Ha meg lehet oldani, akkor ne találkozz velük
Ha még annyira épek, hogy meg tudnak vádolni, rád tudják fogni, hogy te vitted el; akkor talán el is tudják látni magukat.
Telefonon max nagyon minimálisan beszélj velük
Ha pénzzel támogatod te őket, vagy ők téged, akkor ; ... hát, ha te hozod nekik, akkor csak add a kezébe, és szaladj el; ne fogadj tőle el semmilyen kaját.
Ha ők támogatnak téged, ők adnak neked pénzt, akkor egy kicsit bemehetsz hozzájuk, de 1 óra után húzz el, és szintén ne fogadj el tőlük semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!