Kinek van több joga?
Mindkét testvér a szülőknél él. Az egyik elvált, ezért visszament lakni a szüleihez, viszont van már egy gyereke, aki hétvégén nála van. A testvére szintén ott él a feleségével együtt már pár éve, mert építkeznek. Teljesen kisajátították maguknak a házat, amikor eljön a gyerek az apjához, akkor annyira rigolyás a feleség, hogy megszabja hova ülhet le és hova nem. Miből ehet és miből nem, csak a nagymama főztjét eheti, az övét nem. A fürdőben is mindig a feleséghez kell alkalmazkodni.
Nem mehet be a nappaliba engedély nélkül, mert az az “övék”.
Idegennek érzi ott magát, pedig elvileg ugyanolyan joga van ott élni, ha az apjánál van. Sőt, a feleség nem család, mégis uralkodik mindenki felett.
Ha a feleség nem akar számára idegen gyereket a nyakán, cuccoljon máshova. Az a kisgyerek ott unoka, ő meg meny a szülők nyakán. Mellesleg a testvéred (feltételezem, a te gyerekedről van szó) pedig nagybácsi. Neki nem gond, hogy a felesége köcsög rbancként viselkedik a kisgyerekkel? Ha az én párom így bánna a testvérem gyerekével, nem kellene az apjának megvédeni, én tenném helyre először. Nagyszülők is... én ezt sehogy se értem. Senki nem szereti azt a kisgyereket? Anyám neki is menne, ha így bánna az unokájával.
Mondanám, hogy vegyél tv-t, de inkább igyekezz elköltözni, ha már nem állsz ki a gyerekedért? Azt se értem, az anyja hogy engedheti ilyen helyre? Szegény kicsi biztos utál ott lenni. Nem lehetne az apának menni hozzá? Hihetetlen, hogy ennyi ember közül egyiknek sincs annyi esze, hogy nem teszünk ki ilyesminek egy gyereket.
Kérdező - ha ugyan te vagy a szóban forgó gyerek édesapja - növesszél már tököket!
A tesód miért nem szól rá a feleségére, hogy vegyen vissza magából, mert az ő unaköccsével k*csögösködik?
És a nagyszülők? Ők miért engedik meg, hogy a menyük kapirgáljon azon a szemétdombon, ahol nem is ő a kakas?
Ennyi herét egy helyen...
Ott vagytok harman ferfiak, ha jol ertem es egyik se meri kinyitni a szajat bazdmeg az idiota feleseggel szemben.
De hogy meg a sajat ferje se?
Es a gyerek apja se kepes megvedeni a sajat gyereket?
Uramisten, ez gaz. Sot, szanalmasak vagytok mind.
Anyaként mondom, te empatikusan nagyon sötét vagy.
Van másik nappali, vegyetek egy tévét és nézzétek ott. Ha nincs rá pénz fb-on nézz körül, ingyen elvihetőként is szokott lenni.
A fürdőszobát megint nem értem. Van másik fürdőszoba, fogod, kitakarítod és megmondod, innentől a kutya a másik fürdőszobában fürdik. Ezen problémázol?!
A kaja kérdést megint nem értem, ahogy az édességet sem. Ha jön a gyerek nem főzöl neki, nem várja a kedvenc kajája meg sütemény, üdítő, bármi amit szeret? Vannak neked érzelmeid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!