Gáz, ha az esküvőmre egy rokonomat sem szeretném meghívni a szülőváromból és környékről?
Igazából már egy évtizede nem élek ott, itt van egy új életem, ahol boldog vagyok és a szüleimen kívül senki mást nem szeretnék meghívni onnét.
Tesóm nincs, ők ilyen keresztszülő, bérmakeresztszülő, második unokatesó, szüleim keresztlánya emberek.
Csak hát ugye jönne a jó öreg mondás, hogy illene őket meghívni, de én nem szeretnék jópofizni velük, sőt feszélyezne a jelenlétük.
Nem, ez a ti napotok és ha nem örülnél a jelenlétüknek, nem muszáj meghívni őket. Ha nem tartjátok a kapcsolatot, nem hiszem, hogy nagy meglepetés lesz számukra, hogy nem lesznek meghívva. Lehet valaki majd megsértődik ezen, de ne ezzel foglalkozz, az legyen ott, akit szívesen látnál.
Távoli rokonokat amúgy én se hívtam meg és olyat se, akivel évek óta nem is beszéltünk. Még akkor se, ha amúgy közeli rokonnak számítana. Páromat egyáltalán nem ismerik, engem se nagyon, én se őket, szóval nem gondolom, hogy ezt muszáj lenne erőltetni.
Nincs olyan, hogy illik ☝️. Ez csak az idősebb generációnak a fejében él.
A ti napotok, amire azt hívtok meg akit akartok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!