Keresztlányom szülei folyton hozzánk akarják passzolni a kislányukat?
Figyelt kérdés
Férjem barátja meg a felesége felkért minket tavaly hogy legyünk a kislányuk keresztszülei. Akkor még távolabb laktunk tőlük. Idén sikerült beköltöznünk a házunkba amit felújítottunk, alig 3km távolságra van tőlük. A keresztlányunk 2 éves, van a férjemmel egy nem közös 8 éves nevelt lányom. Mindketten dolgozunk, én 3 műszakban és ha nálunk van a férjem kislánya ahogy tudjuk megoldjuk hogy elvigyük iskolába, elmenjünk érte, délután valamelyikünk tanuljon vele, időt szánjon rá, ellássa. Mindez fárasztó, de természetesen megoldjuk. Idővel közös babát is szeretnénk 3 éven belül. Most hogy ide költöztünk a keresztlányom anyja aki még gyesen van folyamat át akart jönni hozzánk a kislánnyal, mert a férje dolgozik és unja magát otthon. Persze mondtuk hogy nem vagyunk mindig otthon és nem mindig alkalmas sajnos mert mi is dolgozunk és meg kell oldanunk a mi dolgainkat is. Aztán kitalálja folyamatosan hogy a keresztlányom had aludhasson nálunk hogy a férjével el tudjon menni randizni. De ezt havi szinten kb és már eltervezte hogy majd nyáron elmennek nyaralni 5 napra és jó lenne ha itt tudnák addig hagyni a kislányukat. Persze pár órára elvigyázunk rá egy délelőttöt vagy egy délutánt vagy valami de már rendszeresen elvárná hogy itt aludhasson. Mert ők a férjével mennének ide oda amoda. Egyszer osztottuk meg velük hogy elmegyünk a férjemmel kettesben egy hosszúhétvégére azt vágta hozzám ha majd lesz gyerekem akkor majd sehova nem megyek. Mondtam neki dehát ti is mentek azt mondta az már mert a lányuk már 2 éves és rá lehet másokra hagyni. Meg ha mondom hogy most nem tudom vállalni hogy nálunk aludjon mindig ezt hozza fel mi lesz ha meglesz a gyerekünk azt is majd kicsukom hogy most nem alkalmas? Én 24 vagyok, ő meg 42 és teljesen lenéz hogy majd megtanít főzni meg sütni. Mondom neki nem kell mert tudok de akkoris okoskodik hogy ő jobban tud. Meg kiszámolja mikor vagyok szabados neki nincs jogsija és felhív meg ír hogy vigyem már be a városba ide meg oda és ha nemet mondok bepukkad. Teljesen rám van szállva. Ahol laktunk anyósommal laktunk pokol volt. Most végre van saját családi fészkünk de úgy érzem nem teljes a privát szféránk. Szerintetek ha komolyabban elbeszélgetnénk velük meg lehet úszni a cirkuszt meg a sértődést?2023. jan. 31. 04:16
41/44 anonim válasza:
32. meg a 24, 25, 29 re reagált..
42/44 anonim válasza:
Kérdező!
Ha nincs eszed meg bátorságod nemet mondani, ez csak rosszabb lesz. A végen heti 7 napból 5-öt nálatok lesz a gyerek.
Szóval még most tisztázd a kisgyerek szüleivel, hogy ide többet nem hozhatják a gyereket. Ha meg nem mersz neki szólni, akkor ez a kérdés kiírása teljesen értelmetlen volt.
43/44 anonim válasza:
Kérdező. Írj ha kell segítseg. Velem is így bantak es annyira jo lett volna ha lett volna segitsegem. Irj es elintezem neked a not egy eletre. Jelentkezz ha kell a szolgaltatasom.
44/44 anonim válasza:
Mi lett azóta a helyzet kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!