Miért szidja a nagynéném őket ha nem is ismeri?
Figyelt kérdés
beszélgettünk, mondtam hogy jó munka helyem van.. jó kollégákkal dolgozom.. mondtam van pár jó.modu kollégám nagyon szeretem őket... erre ő; na látod ezek is jó moduak van pénzük egyék meg a kakamat meg elhordta őket mindennek amiért jól állnak... nem értem komolyan2023. jan. 29. 10:50
3/7 anonim válasza:
Mert belül irigy, dühöt él meg amiért "másoknak van, neki meg nincs".
Az ő saját problémája, irigysége miatt érez dühöt.
4/7 anonim válasza:
Mert a nagynénéd egy primitív suttyó, aki nem fogja fel, hogy milyen sokmillióan állnak nála anyagilag jobban. És hogy nem abba kellene ölnie az energiáit, hogy őket gyűlölje, hanem azon dolgozni,hogy ő maga hogyan jusson előrébb.
5/7 anonim válasza:
Ilyen embereket érdemes kigyomlálnod az életedből, mint ez a nagynéni.
7/7 anonim válasza:
Sajat kerserü életét vetiti ki masokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!