Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mindig nekem jön apám testvére...

Mindig nekem jön apám testvére,mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apám testvérének, van egy nagyon neveletlen fia,aki dobálja a ház tetőnket, bele pisil a cipőmbe,és folyamatosan gusztustalan trágár szavak hagyják el a száját. Pár nappal ezelőtt ki jukasztotta a biciklim kerekeit,amikor közöltem ezt az apjával,ő azt mondta hogy nem a fia volt,és hogy ne emeljem meg a hangomat,és nekem jön, nagyon felidegesettem,és ott hagytam. Mit kellett volna tegyek,vagy mit tehetek ez ellen
2023. jan. 7. 17:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha már idiótának állít be másokat, ne mutassa magát is annak... Rohadt gáz mennyire nem megy az általános iskolás anyag egyeseknek.
2023. jan. 8. 02:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Jól van, szép esti mese. Mikor kezdődik már a suli, basszus?
2023. jan. 8. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!