Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Van itt olyan aki nem tárja...

Van itt olyan aki nem tárja egy unokatestvéredel sem kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 12:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Édesanyámék 13-an voltak testvérek, össze sem tudom számolni összesen hány unokatestvérem van (naaa... összeszámoltam gyorsan: 5+4+3+3+6*2+2*1, egy gyerek nélkül halt meg, szóval összesen 29, ha jól számolom). Mivel 4 lánytestvér kivételével a többiek a szülőfalujukban, illetve egy közeli községben maradtak és sajnos többük nem igazán normális életet élt/él, legtöbbjükkel csak többévente találkoztam, de volt olyan is, akivel tiniként/felnőttként egy temetésen egyszer. A Budapestre felköltözött 3 testvér gyerekeivel viszonylag szoros volt a kapcsolat egészen a tinikorig/20-as éveinkig, összejártunk családilag, együtt nőttünk fel, de aztán keresztanyum meghalt, ő amolyan összetartó kapocsként funkcionált, utána már csak anyu húgával és gyerekeivel jártunk össze, aztán azt is egyre ritkábban, mindenkinek lett saját élete, családja, problémái, egyre lazult a kapcsolat. Újra - szomorú módon - nagybátyám betegsége hozott minket össze, akkor újra elkezdtük látogatnő őt/őket, és legalább ennyi jó származott a halálából, hogy azóta megint tartjuk a kapcsolatot, Anyu húga nemrégi ide költözött hozzá (és így hozzánk is) közel. Így az ő gyerekeivel rendszeresen csetelünk, telefonozunk, és néha összeülünk egy-egy családi ebédre/sütizésre.

A vidékiek közül a legtöbb kb. idegen számomra, és van néhány, aki ilyen kb. felszínes ismerős státuszban van, néhány évente találkozunk, FB-on felköszöntjük egymást, de kb. ennyi.

Cserébe apám egyke volt, onnan meg 0 unokatesóm. van :D

2022. dec. 5. 14:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tartom egyikkel sem.
2022. dec. 5. 15:49
 13/16 Metionin ***** válasza:
100%
Én sem, párom sem.
2022. dec. 5. 18:11
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Én se tartom. Nem utáljuk egymást, ha összefutunk akkor elvagyunk, de csak úgy nem szoktuk felkeresni egymást.
2022. dec. 6. 08:43
 15/16 anonim ***** válasza:
Én nem tartom, párom minimálisan.
2022. dec. 6. 09:57
 16/16 anonim ***** válasza:
nem tartjuk.egyik itt van, másik ott! az egyikre különben is haragszom, mert gyerek korunkban nem mutatta meg a p..ját! ma már ne is mutassa így túl az 50 en!
2023. jún. 26. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!