Hány élő rokonod van (unokatestvérekig, unokatestvérek gyerekéig), és mennyivel tartod a kapcsolatot?
Hát most a kérdés kedvéért kiszámoltam: 35 élőrokonom van. Én a párokat nem számoltam bele, csak a vérrokonokat, tehát nagynéni férje, unokatesó felesége nincs benne.
Szüleimmel, tesómmal, 3 unokatesómmal és egy nagynénémmel tartom a kapcsolatot, így a 35-ből 7 emberrel.
"Hány élő rokonod van" - fogalmam sincs
"mennyivel tartod a kapcsolatot" - két testvérem, illetve az egyik gyerekei (4 gyerek), illetve anyukám
Csak a szüleimmel tartom.
1 élő nagyszülőm van, 1 nagybátyám, neki 1 fia és neki 2 (de az egyik intézetben van, nem is tartja számom a létezését ahogy hallom).
Fogalmam sincs. Apám apjáék 16an voltak testvérek.
Akiknek ugyan az a vezetékneve, mint nekem mind rokon (egyedi név). Vannak Canadába is pl rokonaim.
Anyám orosz származású és a mamám testvéreit se nagyon ismerem (ők 4en vannak), papámnak egy tesója van és 2 gyerek meg 3 unoka, velük is akkor beszélek ha összefutunk valahol.
Mamám meghallt már, papám él és anyám 2 testvére, ott az egyiknek van 1 fia és neki is 1 fia.
Apámnak a testvére a napokba halt meg, neki 2 gyereke van és 3 unoka meg apám anyja él, ott papám nem ismertem.
Anyámék házasok, de apámmal és a családjával abszolút nem beszélek.
Nekem egy nővérem van és egy lányom.
9 vagyok.
Szóval anyámmal és a 2 testvérével (ugye az egyik fiával és családjával is) meg papámmal tartom a kapcsolatot. *
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!