Pasik volt már olyan hogy egy csaj védett meg titeket valamilyen formában?
Akár szavakkal, akár tetlegességgel.
Mi volt a szitu?
És ki volt a lány aki megvédett?
Én az exemet néhányszor.
Csendes pasas volt, de amikor többet ivott (évi 3-4x), hajlamos volt kötekedni, aztán meg húzta fülét farkát, amikor rossz emberrel kezdett.
Na, olyankor én voltam a villámhárító (akár úgy is, hogy közéjük álltam), és örülhettem, hogy nem kaptam helyette.
Nem véletlenül ex. Egy tutyimutyi fickó, aki ha többet ivott, máris atyaúristennek képzelte magát - aztán már nem csak kötekedett, hanem egyik ilyen este úgy gondolta, mindenképpen jár neki a szex, mert "férfi".
Másnap elhagytam.
"Imádom, ha egy lány megvéd. Az a szeretet jele."
Nem.
Kocsmapult mellett ittam volna a sörömet, erre odajött egy cigánygyerek azzal, hogy "kinek ígértél te egy pofont?". Azt válaszoltam, hogy szerintem keversz valakivel. Erre elkapta az ingemet, és megismételte, hogy "kinek ígértél te egy pofont?" Ez gyorsabban történt, mint ahogy így olvasható.
A pultos lány leordította a fejét, erre elment. Utána még a lány kért elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!