Pasik volt már olyan hogy egy csaj védett meg titeket valamilyen formában?
Figyelt kérdés
Akár szavakkal, akár tetlegességgel.
Mi volt a szitu?
És ki volt a lány aki megvédett?
2022. nov. 27. 21:38
2/15 anonim válasza:
Rokon csaj? Vagy miért ez a kategória?
3/15 A kérdező kommentje:
2
Nálam az volt.
De nyilván, nektek nem feltétel hogy az legyen:)
2022. nov. 27. 21:48
4/15 anonim válasza:
Igen. Feltűnő jelenség volt, befolyásos haverokkal. Mindig figyelte, hogy ne alakuljon ki konfliktus más pasival ha együtt vagyunk. Ha csak az esély megvolt, még észre sem vettem, már szólt, hogy lépjünk.
6/15 anonim válasza:
Mai napig nagyon jóban vagyunk. Neki, nekem gyerek, család. Tartjuk a kapcsolatot. 4# voltam.
7/15 anonim válasza:
Imádom, ha egy lány megvéd. Az a szeretet jele. Legalább 6X előfordult már. Vhogy az exhibicionista lanyokat vonzom, aztán ha őket betalálják már le is zavarták a csávót mire felfogom mivan, szerencsére olyan még nem volt hogy bántani akarták a lányt.
9/15 anonim válasza:
Én lennék a "csaj" egy suliba jártam az unokatestvéremmel, amikor én voltam 7-es, akkor ő negyedikes, folyamatosan piszkálták negyediktől, mert nagyon alacsony és antiszociális volt, majd egyszer a szemem előtt ütötte meg az osztálytársa, dühbe gurultam, beütött az adrenalin, és kicsavartam a kezét, kiugrott a válla, 2 hétig mozgatni sem bírta, valami rögzítő volt rajta.
Soha többet senki nem merte bántani, azután sem, miután elballagtam
10/15 anonim válasza:
Nem kifejezetten megvédés volt, de mégis. Ezer éve, 15 évesen strandon voltunk haverokkal. Volt 2 lány, akiket nézegettük. Elmentem mosdóba, mire visszajöttem, az egyik volt már csak ott. A haverjaim meg mondták, hogy menjek oda, mert azt mondta a lány, hogy bejövök neki. Annyira győzködtek, hogy odamentem. Mondom, helló, mondták a srácok, hogy mi a helyzet és előadtam magam. Erre nem elhajtott, hanem azt mondta, hogy nem mondott ilyet, de ha nem akarok beégni, akkor maradjak kicsit beszélgetni és viselkedjünk úgy, mint akik jól szórakoznak. Tulajdonképpen megvédett attól, hogy nevetségessé váljak. Igaz nem lett nagy ismeretség, de utána is mindig köszöntünk, ha összefutottunk a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!