Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felnőtt férfiak! Normális az...

Felnőtt férfiak! Normális az hogy nektek kellene vinni anyukát bevásárolni persze ha az órákig tart akkor végigasszisztálni? Ha külön éltek akkor is a ti dolgotok hétvégente az ő programjaiban részt venni? Legyen az bolt, távolabb élő rokonok bármi.

Figyelt kérdés

2022. nov. 14. 17:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
74%
Mi apuval vettünk két banyatankot, azt azzal roptuk a piacon, mongyuk leesett az állam mikor kitalálta, húztam a szám szombatonként jártunk 2-3 alkalom után már idegesített vele, de azért jó buli, persze mivel nincs párom, mindíg az jutott eszembe mit csoszogok én itt mindíg vele, amúgy 2 óra hétvégén nem sok csak a rendszeresség miatt beárnyékolja a szabadságot. Amúgy bármikor bevásárolnék nekik, de szerencsére nem gondd ez nekik. Naganyám még 80 évesen is járt a bosnyákra, csak azért nem jár most, mert nem vezet és átszállni meg kétszer kéne.
2022. nov. 14. 20:58
 32/40 anonim ***** válasza:
78%

"De semmi baja. Be tudna vásárolni. 65. Nem 85." Hiszed vagy sem, sokaknál ez már idős kornak számít, van aki meg sem éri ezt az időt, a 85 évről nem is beszélve. Európában Magyarországon van az egyik legalacsonyabb várható élettartam, a mostani nyomor meg csak nehezít a dolgokon. A heti 1 óra, tényleg annyira sok az életedből- bárkinek- hogy segítsd a szülődet?

Én nem így nevelkedtem, nem ezt láttam, nálunk a másik megsegítése nem teher, vagy kötelesség, hanem a törődés jele. Anyám 35 éven át dolgozott a gyárban nehéz fizikai munkát, soha nem fogom neki tudni meghálálni azt, amit értünk tett. 1-2 óra hetente... de ne aggódj, ha nem lesz szülőd neked és azoknak akik ezt tehernek élik meg, eszedbe jut mi mindent nem tettél pedig tehettél volna érte, csak mert valamikor az erkölcsi értékrended a családod felé megváltozott. De áldást és jó egészséget minden szülőnek, hiszen nélkülük mi sem lennénk.

2022. nov. 14. 21:12
 33/40 anonim ***** válasza:
87%
Igen az. Mindenki úgy álljon az anyósához, ahogy elvárja a párjától az saját anyjával szemben.
2022. nov. 15. 09:15
 34/40 anonim ***** válasza:
81%

32: olvasd el a kérdező #2-es hozzászólását.

Itt nem arról van szó, hogy ne akarnának segíteni. Hanem az anyós játszmázásáról.

2022. nov. 15. 09:32
 35/40 anonim ***** válasza:
9%
Minden nő kesz 65 éves. Majd minden nő lesz anyós is. Visszakapják .
2022. nov. 15. 09:53
 36/40 anonim ***** válasza:
81%

Van, ahol sajnos igen.

Mostohaöcsém lassan 30 és mindenhová ő viszi az anyját, mindenben asszisztál neki, amit anyuci mond, az szent.

Együtt élnek még, szerencsétlennek életében nem volt még barátnője... :( De képtelen leválni az anyjáról.

2022. nov. 15. 11:55
 37/40 A kérdező kommentje:

34#pontosan az így van,visszael a jóindulattal és ha egy kérést teljesítenek jön a következő,és ez nem heti 1-2ora.

Folyamatosan úgy tervez dolgokat, amihez segítségre legyen szüksége.. Hozzáteszem a nagy része nem indokolt amiket kitalál.

2022. nov. 15. 14:17
 38/40 A kérdező kommentje:
Azt hiszem próbálkozott már felújítással, ami nem 2 nap és csak a fia tudja megcsinálni és mindig új ötlettel áll elő
2022. nov. 15. 14:19
 39/40 A kérdező kommentje:

36#szegény, sajnálom őt

Értékes emberek maradnak pár nélkül ilyen okból.. És sajnos ezt ők úgy gondolják hogy így a természetes, beléjük neveltek sok téves dolgot

2022. nov. 15. 14:21
 40/40 anonim válasza:
51%
Milyen kérdés ez? Igen normális! Persze ha az érdek úgy diktálja akkor jó az anyós, amikor neki kell valami akkor teher. Gondolom a saját szülőnek segíteni nem okoz problémát. Sőt az még elvárás is szokott lenni, hogy a férfi hanyagolja a szüleit viszont a felesége szüleit bárhol bármikor segítse. Attól, hogy valaki megnősül a szülei még a szülei maradnak. Az a szülő felnevelte történetesen neked, akkor az miért akkora probléma, ha 1-2 órát vele tölt és most ő segít az anyukájának és hetente egyszer elviszi bevásárolni? Egyáltalán hol van leírva, hogy házasság után valaki mikor és mennyi időt tölthet az anyukájával. Úgy vélem te is akkor és annyit vagy a szüleiddel amennyi neked jól esik és ne szóljon bele senki. Menj velük te is és vásárolj. Szerintem a feleségnek sem kell irányítani vagy beidomítani a férjet. Sajnos sok férfi hagyja magát befolyásolni és irányítani a feleségnek (nem tudom mitől félnek). Az is ekkora probléma, ha a haverokkal akar találkozni? Ne felejtsd el jó esetben egyszer te is leszel anyós!
2023. ápr. 18. 11:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!