Felnőtt férfiak! Normális az hogy nektek kellene vinni anyukát bevásárolni persze ha az órákig tart akkor végigasszisztálni? Ha külön éltek akkor is a ti dolgotok hétvégente az ő programjaiban részt venni? Legyen az bolt, távolabb élő rokonok bármi.
"De semmi baja. Be tudna vásárolni. 65. Nem 85." Hiszed vagy sem, sokaknál ez már idős kornak számít, van aki meg sem éri ezt az időt, a 85 évről nem is beszélve. Európában Magyarországon van az egyik legalacsonyabb várható élettartam, a mostani nyomor meg csak nehezít a dolgokon. A heti 1 óra, tényleg annyira sok az életedből- bárkinek- hogy segítsd a szülődet?
Én nem így nevelkedtem, nem ezt láttam, nálunk a másik megsegítése nem teher, vagy kötelesség, hanem a törődés jele. Anyám 35 éven át dolgozott a gyárban nehéz fizikai munkát, soha nem fogom neki tudni meghálálni azt, amit értünk tett. 1-2 óra hetente... de ne aggódj, ha nem lesz szülőd neked és azoknak akik ezt tehernek élik meg, eszedbe jut mi mindent nem tettél pedig tehettél volna érte, csak mert valamikor az erkölcsi értékrended a családod felé megváltozott. De áldást és jó egészséget minden szülőnek, hiszen nélkülük mi sem lennénk.
32: olvasd el a kérdező #2-es hozzászólását.
Itt nem arról van szó, hogy ne akarnának segíteni. Hanem az anyós játszmázásáról.
Van, ahol sajnos igen.
Mostohaöcsém lassan 30 és mindenhová ő viszi az anyját, mindenben asszisztál neki, amit anyuci mond, az szent.
Együtt élnek még, szerencsétlennek életében nem volt még barátnője... :( De képtelen leválni az anyjáról.
34#pontosan az így van,visszael a jóindulattal és ha egy kérést teljesítenek jön a következő,és ez nem heti 1-2ora.
Folyamatosan úgy tervez dolgokat, amihez segítségre legyen szüksége.. Hozzáteszem a nagy része nem indokolt amiket kitalál.
36#szegény, sajnálom őt
Értékes emberek maradnak pár nélkül ilyen okból.. És sajnos ezt ők úgy gondolják hogy így a természetes, beléjük neveltek sok téves dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!