Az anyukám és az apukám már rég elváltak és egyszerre akarnak nyaralni vinni már mind a 2 hely le van foglalva és nem tudom hova menjek és hogy mit csináljak. Szerintetek hogy oldjam meg volt mar ilyen valakivel?
Jelezd nekik, hogy még időben át lehessen szervezni a foglalást.
Annyira nem értek hozzá, de ha jól tudom, ha kiskorú vagy és a szüleid a szülői felügyeletet nem közösen gyakorolják akkor a külön élő szülő csak a szülői felügyeletet gyakorló szülő hozzájárulásával vihet el nyaralni.
Nem neked kell döntenéd a kérdésben.
Normális emberek az ilyesmit előre egyeztetik egymással.
Neked semmit nem kell megoldanod, majd a szüleid elrendezik.
Én ezt nem bíznám a szülőkre.
Vagy választanék egyet, vagy egyiket sem. És mindenképpen tisztáznám, hogy a jövőben ilyen nem fordulhat elő. Ne te legyél a verseny tárgya, hogy most mindkettő remegve várja, hogy melyiket választod
Egyébként a szülőknek jól láthatóan eddig nem sikerült megoldani...
Kíváncsi lennék, hogy melyiknek jutott eszébe, hogy rászervez a másikra (gondolom amelyikkel él annak az az indoka, hogy nehogy a másik elvihesse, a másiknak meg pont a fordítottja)
Attól függ, ki hova visz. :)
Oda menj, amelyik hely szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!