Kutyával Korfura lehetseges? Repülőn lehet vinni kutyát? Ha korfura nem van vmi hasonló hely ahová lehet vonni kutyat?
Itt egy hasznos olvasnivaló a kutyák repülőn történő szállításáról:
Biztos, hogy ki akarod tenni a kutyádat egy repülőút okozta szenvedésnek?
Én elhoztam egy kutyát messziföldről repülővel. Elég sok utánajárás volt és bizonytalanság, hogy melyik légitársaság engedi elhozni úgy, hogy lehetőleg minél kevesebb átszállás legyen.
Fapados egyik sem vállalt ilyesmit. A többit úgy kellett végigtelefonálni, mire találtam egyet. A kutya jegye feleannyi volt, mint az enyém. Kizárólag az ilyen célra készült boxban lehet szállítani, mivel a tied kicsi, ezért lehetséges, hogy "kézipoggyászként" megengedik, hogy felvidd, de kérdezz utána a légitársaságnál.
Az enyém szegényke csomagtérben repült, de egész jól viselte végülis. Ha kint hagyom, már nem élne, elaltatták volna.
A helyedben viszont hallgatnék az egyik válaszadóra, és inkább beadnám addig panzióba (még így is olcsóbb!) esetleg egy olyan rokonra bíznám rá, akiről tudom, hogy nem lesz gond. Sok kellemetlenségtől óvnád meg és magadat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!