Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felnőtt férfiak! Normális az...

Felnőtt férfiak! Normális az hogy nektek kellene vinni anyukát bevásárolni persze ha az órákig tart akkor végigasszisztálni? Ha külön éltek akkor is a ti dolgotok hétvégente az ő programjaiban részt venni? Legyen az bolt, távolabb élő rokonok bármi.

Figyelt kérdés

2022. nov. 14. 17:15
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
58%

65 évest furikázni vásárolni???

Bakker, én ugyan még csak 63 vagyok, de tegnap is letekertünk 60 km-t bringával a Pilisben. :-D

És egyedül is tudok vásárolni...

2022. nov. 14. 17:39
 12/40 anonim ***** válasza:
78%

Nem normális. Anyám próbalkozott ezzel hogy vigyem vásárolni, kinézte hogy mit kell venni az egyik, mit a másik, mit a huszadik boltban. Ezt egyszer játszotta el, ráment a szombat délelőttöm mire végigszenvedtük a piacot és a környék élelmiszerboltjait. Azóta néha felhívom hogy megyek ma mondjuk a sparba, ha kell valami írjon listát és megveszem, vagy ha kell a piacról valami oda is beugrok. Ha nemnhívom érdekes módon felnőtt módjara egyedül is megoldja.

Persze mikor elviszem neki amit kért, szól hogy mégis kellene még a piacról valami lényegtelen ezmegaz, menjek vissza, ilyenkor szogorúan nem megyek vissza, mert rájöttem hogy direkt csinálja. Egyszerűen szeretne ugráltatni.

Az ilyen emberek direkt önallótlannak tettetik magukat, hogy a figyelem középpontjában legyenek. Le kell őket allítani.

2022. nov. 14. 17:40
 13/40 A kérdező kommentje:
11#ő is tudna csak nem akar gondolom 😂 így sokkal izgalmasabb, valakit kiugrasztani az ágyból vagy a párjával tervezett hétvégéből
2022. nov. 14. 17:41
 14/40 A kérdező kommentje:
12#te ügyesen megoldottad ezt a kérdést
2022. nov. 14. 17:42
 15/40 anonim ***** válasza:
69%
Hehe... ilyenkor jó, hogy nem tudok vezetni. :D
2022. nov. 14. 17:53
 16/40 anonim ***** válasza:
98%

Én nagymamámat is viszem vásárolni. 88 éves, járni alig tud, de imád havonta egyszer shoppingolni, olyankor végigjárjuk a város összes boltját, Tesco, Lidl, Aldi, Spar, piac, állatkereskedés (cukik ott a nyuszik, szereti nézegetni őket). Sokkal jobban lefáradok, mint ő.

39N

2022. nov. 14. 17:56
 17/40 anonim ***** válasza:
98%
Mi is listával oldottuk meg, heti egyszer bevásároltam, ha valamit még megkívánt azt külön vittem.
2022. nov. 14. 17:57
 18/40 anonim ***** válasza:
98%

11-es: nem azért kell furikázni, mert nem tud menni, hanem mert amiket vásárol, azokat haza kell cipelni.

Kérdezö: szerintem jobb megoldás, ha elviszi a fia a boltba, és egy óra múlva érte megy.

2022. nov. 14. 18:12
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
70 évesek a szüleim. Apám nem újíttatta meg a jogosítványát, mert ez a forgalom már nem neki való. Anyám sosem vezetett. Az apró dolgokat megveszik maguk, de a nehezebb dolgokat mi vesszük meg a hétvégi bevásárlásnál. Megkérdezzük, hogy mi kell és visszük. De ez így van az anyóssal is. Akkor szoktam elkísérni őket, ha például műszaki dolgot vesznek. Ez persze ritkán van.
2022. nov. 14. 18:28
 20/40 anonim ***** válasza:
46%
Tudok ilyet sajnos nem is egyet.
2022. nov. 14. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!