Felnőtt férfiak! Normális az hogy nektek kellene vinni anyukát bevásárolni persze ha az órákig tart akkor végigasszisztálni? Ha külön éltek akkor is a ti dolgotok hétvégente az ő programjaiban részt venni? Legyen az bolt, távolabb élő rokonok bármi.
65 évest furikázni vásárolni???
Bakker, én ugyan még csak 63 vagyok, de tegnap is letekertünk 60 km-t bringával a Pilisben. :-D
És egyedül is tudok vásárolni...
Nem normális. Anyám próbalkozott ezzel hogy vigyem vásárolni, kinézte hogy mit kell venni az egyik, mit a másik, mit a huszadik boltban. Ezt egyszer játszotta el, ráment a szombat délelőttöm mire végigszenvedtük a piacot és a környék élelmiszerboltjait. Azóta néha felhívom hogy megyek ma mondjuk a sparba, ha kell valami írjon listát és megveszem, vagy ha kell a piacról valami oda is beugrok. Ha nemnhívom érdekes módon felnőtt módjara egyedül is megoldja.
Persze mikor elviszem neki amit kért, szól hogy mégis kellene még a piacról valami lényegtelen ezmegaz, menjek vissza, ilyenkor szogorúan nem megyek vissza, mert rájöttem hogy direkt csinálja. Egyszerűen szeretne ugráltatni.
Az ilyen emberek direkt önallótlannak tettetik magukat, hogy a figyelem középpontjában legyenek. Le kell őket allítani.
Én nagymamámat is viszem vásárolni. 88 éves, járni alig tud, de imád havonta egyszer shoppingolni, olyankor végigjárjuk a város összes boltját, Tesco, Lidl, Aldi, Spar, piac, állatkereskedés (cukik ott a nyuszik, szereti nézegetni őket). Sokkal jobban lefáradok, mint ő.
39N
11-es: nem azért kell furikázni, mert nem tud menni, hanem mert amiket vásárol, azokat haza kell cipelni.
Kérdezö: szerintem jobb megoldás, ha elviszi a fia a boltba, és egy óra múlva érte megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!