Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Felnőtt férfiak! Normális az...

Felnőtt férfiak! Normális az hogy nektek kellene vinni anyukát bevásárolni persze ha az órákig tart akkor végigasszisztálni? Ha külön éltek akkor is a ti dolgotok hétvégente az ő programjaiban részt venni? Legyen az bolt, távolabb élő rokonok bármi.

Figyelt kérdés

2022. nov. 14. 17:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
69%
Nekünk nincs autónk, viszont épelméjűek a szüleim. Király kombináció.
2022. nov. 14. 18:53
 22/40 anonim ***** válasza:
51%

Én csak egy ilyen férfit ismerek, akit jól beidomítottak a szülei. Neki nincs párja, de a fix hétvégi félnapos bevásárlás egy sérthetetlen program, közben meg panaszkodik, hogy milyen nehéz az öregekkel...

Én arra tippelek, hogy azért csinálják, mert szeretnének időt tölteni a gyerekükkel és remélhetőleg ez nem egy tudatos elhatározás, hogy nehogy legyen a fiacskájuknak magánélete.

Ennek a pasinak amúgy kertészkednie is kell, pedig már nem is él a szülőkkel...

2022. nov. 14. 19:18
 23/40 anonim ***** válasza:
45%

Én nem tartom olyan felháborítónak, megkérdőjelezhetőnek ezt a fajta segítséget, ami a kérdésben felmerül, nem is értem miért lenne nyűg ez számomra. Az az 1-2 óra hétvégén. semmiség ahhoz képest hogy egy anya mit tesz a gyerekeiért egész életében, még azon túl is hogy felnőttek.

Hogy egy klasszikust idézzek"anutám a mindenem", szóval ha kell ott vagyok neki, hiszen az amit értünk tett, az nem mérhető rá áldozott idővel.

Hogy mit szól a csajom? Segít, jön-megy, az ő szüleinek is segítünk, dolgozunk, teszünk-veszünk, és mindig van időnk egymásra is. Ez nem teher, ez a család!

2022. nov. 14. 19:32
 24/40 anonim ***** válasza:
41%
Nem, nem is vinnem. Megtanitanam inkabb rendelni
2022. nov. 14. 20:00
 25/40 anonim ***** válasza:
32%

21

:D Ez tetszett

2022. nov. 14. 20:08
 26/40 anonim ***** válasza:
47%

23

De semmi baja. Be tudna vásárolni. 65. Nem 85.

2022. nov. 14. 20:09
 27/40 anonim ***** válasza:
88%

Férjem 30 éves- Imádom anyósomat. 50 éves, dolgozik, vagány, de vannak dolgok amikben totál elvész..Ilyen pl: az online vásárlás. Mindig tőlünk kér segítséget. Átutalja a pénzt, elküldi a képet mit szeretne venni, mi megrendeljük neki. Sosem volt gond,örömmel segítünk neki. Havonta egyszer csinál nagy bevásárlást. Bár van autója, de nem szeret hétvégén vezetni amikor nagy dugó van, így mindig mi megyünk vele. Sosem volt kínlódás ez sem, pedig van amikor 2-3 óráig is eltart. Mivel a benzinköltségét sosem engedjük kifizetni, így ilyenkor meghív minket ebédelni, és bevásárolja a hűtőt nekünk is. Ehhez ő ragaszkodik, nem enged belőle..Én szeretem ezeket a napokat, olyan jókat nevetünk. Voltaképpen ez már szinte megszokott rutin. Mindig tudunk egyeztetni egy nagy bevásárlói napot. Gondolom csak olyankor működik ha jóban is vannak az emberekkel egymással.

29/N

2022. nov. 14. 20:13
 28/40 anonim ***** válasza:
84%
Néha belefér csak enm rendszeresen.
2022. nov. 14. 20:22
 29/40 anonim ***** válasza:
66%
Hát tudod kérdező, anya csak egy van. Ez van, nincs mit tenni
2022. nov. 14. 20:43
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim betegesekednek, így természetes hogy elviszem őket bevásárolni, amikor szeretnék és a párom szívesen segít cipekedni.

A kisebb bevásárlásokat megoldják maguk.

2022. nov. 14. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!