Csak én szerintem életképtelen a sógornőm?
A mennyasszonyom bátyjának a feleségéről van szó.
A múltkor felhívott minket, hogy nem-e tudnák szombaton bevinni Budapestre a Lurdy házba, mert lesz ott valami program és a férjének közbe jött valami munkahelyi dolog. Hát mondtam neki, hogy már van programunk arra a napra, de mondtam, hogy menjen tömegközlekedéssel még lehet előbb is oda érne, mint kocsival.
Hàt ő nem tudja, hogy kell oda jutni, meg különben sem ismeri Pestet. Felajánlottam, ha kell elnavigálom telefonon, hogy mikor, hol kell átszállnia, mondom nem olyan bonyolult a Nyugatiból oda eljutni. Akkor jött azzal, hogy én könnyen beszélek mert, Pesten dolgozom. De én sem úgy születtem, hogy Budapest térképe a fejemben volt. 14 éves voltam mikor eljöttem tanulni ès még, akkor az okostelefon se volt nagyon elterjedt, nem egyszer kértem útbaigazítást járókelőktől.
De nem ő így nem megy akkor sem.
A párom szerint azóta megvan ránk sértődve.
Nem tudom ki hogy van vele, de en szerintem Bp nem egy hatalmas varos, ahol konnyen eltevedsz. Meg csak nem is pesti vagyok, de nem ertem, mikor masok felnek kozelekedni pesten mert nem ismerik.
En sem ismerem a nagy reszet, de ott van a google maps es kesz.
Ja, talalkoztam olyannokkal akik nem tudjak ertelmezni a terkepet.
"talalkoztam olyannokkal akik nem tudjak ertelmezni a terkepet"
Ez gáz lesz, de... pesti vagyok, ennek ellenére nekem sem tiszta néha, hogy ha leszálltam a buszról, merre kell elindulnom, de olyankor nézem a kis pöttyömet a google mapsen, és elirányítom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!