Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek, a nagyanyám...

Mit tegyek, a nagyanyám testvérével? Szóljak mamáméknak, vagy mit? Mit tanácsolsz?

Figyelt kérdés
22/F éves vagyok. Nagyanyám bátyja 71 éves.. nagyanyám és bátyja ketten vannak testvérek. Azonban mikor nagyanyám anyja dédnagymamám megbetegedett, 12 évig a nagyanyám pelenkázta gondozta meg nagyapám.. a nagyanyám bátyja részt se vett semmiben dédi felé se nézett. Ennek már 19 éve. 3 éves voltam mikor dédi meghalt. Harag van a nagyanyám és bátyja között mert a dédmamám mindent nagyanyámra íratott, mert ő törödött vele, fia rá se nézett sosem... na és nagyanyám testvére gyűlöl engem is meg anyumat is gyűlöli, pedig mi nemtehetünk róla, föleg en mev anyu, mit ártottunk mi neki? Nekünk ebbe semmi közünk hogy a dédmamám a nagyanyámra hagyta a házát pénzét.. és akkor sokszor ha meglat engem nagyanyám testvére köpköd utánam, meg hallotam gyerekként is elátkozott engem pedig én semmiröl sem tehetek. Ma pedig boltba talalkoztam vele nemkoszontem neki ő meg utánnam kiabált" mivan teee tee vezérigazgató" mit jelent ez hogy vezérigazgatónak mondott le engem. Sírtam itthon rosszul esik állandoan ezt müveli ha kb 4 vagy 5 honaponta ossze futok vele boltba vagy postan..
2022. okt. 4. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Koltozz el az orszag masik vegebe.
2022. okt. 4. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Figyu, világéletében gonosz volt mindenkihez, a saját anyjához is. Mitől változott volna meg..? Ez nem rólad szól, hanem róla. Ő állít ki saját magáról szegénységi bizonyítványt.

Ne azt figyeld, amit mond, hanem azt, hogy ki mondja.

Tudom, hogy nehéz, és érthetetlen, hogy miért bánt téged, amikor sose ártottál neki, de próbálj tovább lépni. Ez a vénember annyit sem érdemel, hogy könnyeket hullajtsál miatta.

2022. okt. 4. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Pszichesen minden OK nalad?

Ferfikent sirni emiatt?

Nezz át rajta. Ignoráld. Problema megoldva.

2022. okt. 4. 17:01
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

"Ha férfi vagy, légy férfi!"

Max köszönj neki, hogy ne mondhassa, hogy nem köszönsz, de azon túl egy szót se beszélj vele. És ne érdekeljen, hogy milyen hülyeségeket hord össze.

2022. okt. 4. 17:44
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
Úgy szajbaveetem volna hogy beszarik.
2022. okt. 4. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
A köszönés alap dolog. Köszönj, utána meg nézz át rajta!
2022. okt. 4. 18:57
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Ne foglalkozz vele a minimálisnál többet.
2022. okt. 4. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!