Ha mindenki fixen 80 évig élne,hogy alakult volna a családod?
Anyám és apám még 5 évig. (Apai nagyszüleim közül nagyanyám 86, nagyapám 98 volt, mikor meghalt. Anyai nagyszüleim közül nagyapám betegeskedett, ő olyan 82 éves korában halt meg, nagyanyám 66 évesen halt meg, öngyilkos lett.)
Én még 30 évig.
Tesóm még 36 évig.
Szóval ha nem ér baleset és/vagy betegség, akkor nekem még bőven van időm. De én nem szeretek erre így gondolni. Inkább úgy gondolok rá, hogy majd lesz, ahogy lesz.
Egyébként a családomban a nagynéném és a nagybátyáim (vérszerintieket mondom csak) már elmúltak 80 évesek és még mind élnek.
5-ös voltam
Nagymamámnak lett volna még 7 éve.:( Papámnak már csak 3 éve lenne. Apámnak még 30 lenne. Nekem még 54, tesómnak 51. Kislányomnak még 79. Páromnak még 47 lenne.
Anyukám pedig élhetett volna még 42 évet:(
Rossz lenne mert papa már nem sokat lehetne velünk. Viszont vissza kapnám az anyukám aki 38 évesen halt meg 1 év daganatos betegség után.
Igazából anyai nagyapám járt volna jobban, mert ő 78 évesen halt meg, kapott volna még 2 évet. Meg édesapám, aki 23 évesen öngyilkos lett. De valószínűleg ez akkor is megtörtént volna, szóval mégsem nyert volna vele. Mindenki más (aki már meghalt) veszített volna ezzel.
Én még a dédszüleimet is ismertem anyai nagymamám ágáról, apai ágon még a nagyszüleimet sem igazán, róluk nem tudom, hogy mennyi pluszt kaptak volna vagy mennyit veszítettek volna.
De nagy hülyeség lenne, ha így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!