Miért akar mindenki karácsony előtt békülni?
Szerintem is alapvetően két lehetőség van: vagy jópofizol és - az ünnep miatt - úgy teszel, mintha minden csupa happy lenne, öröm, boldogság, karácsony, csillámpor, aranyköd, stb. vagy egyszerűen nem mész el.
Egy dolognak nem látom értelmét: annak, hogy a karácsonyi asztalnál a libasült meg a malacsült felett/között törjön ki a balhé. Akkor inkább vegyél magadnak ebédet (akár a boltba és főzd/süsd meg, akár étteremben, készen) és edd/egyétek meg otthon, egymagad vagy a saját családoddal, mindenki mással való találkozás nélkül (a korona meg egy remek ürügy, arra rá lehet simán fogni, hogy vírus van, nem vagyunk oltva, régen voltunk oltva, rossz oltással - kínai, orosz, Astra Zeneca - vagyunk oltva, régen kaptunk oltást, most kaptunk csak oltást 2 napja, stb. félünk, hogy (még/már) nem vagyunk védettek, és kész.
Egy ilyen ürügyet - mivel ellenőrizhetetlen, egy családtagnak nincs joga elkérni a vakcinaigazolványodat, mivel nem hatóság és nem is étterem, stb. - el kell fogadnia mindenkinek.
Szerintem a karácsony a legelvadultabb embernek is megérinti a lelkét, akár beismeri, akár tagadja. A többség ebben a megváltozott lelkiállapotban ilyenkor igyekszik elsimítani az ellentéteket.
Az esélyt érdemes megadni, aztán vagy sikerül, vagy nem, vagy tartós lesz, vagy nem.
Én nem akarok,úgyis csak egy képmutatás az egész ünnep,mert így várja
el mindenki,megy a jópofizás 3 napig,utánna egész évben egymás felé
sem néznek a rokonok még telefonon se.Kicsit kétszínű a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!