Mit tegyek ha a nővérem el akarja tiltani a lányát az én fiamtól?
Előre jelzem, kényes téma.
A nővérem férje afroamerikai és van egy 4 éves kislányuk. Nem Magyarországon élnek és a nővérem előrebocsátotta, hogy nem is fognak gyakran hazajönni, mert nem akarja, hogy a lánya találkozzon a "magyar" rasszizmussal. Nem is voltak itthon eddig csak 3-szor. Tavaly mikor itthon voltak a kisfiam szóvá tette a kislány bőrszínét, pedig előtte mondtuk neki, hogy ne tegye, de hát a gyerekszáj. A kislány elmondta a nővéreméknek, és a nővérem rögtön bevágta a durcit, hogy lelki sérüléseket okozunk a lányának. A 3 hetes ittlét helyett elmentek 4 nap után elmentek. Augusztusban volt az esküvőm, amire sokáig azt mondta, hogy nem ígéri, hogy hazajönnek, gondolkodik rajta. Én már úgy voltam vele, hogy úgysem jönnek, aztán az esküvő előtt 1 nappal megjelentek, de csak 2-en a férjével. A kislányt nem hozták magukkal. Ez rosszul esett, hogy ennyire neheztel mégin mindig a fiamra és nem is értem hogy mit akar, hogy legyenek így jó viszonyban az unokatestvérek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!