Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek ha a nővérem el...

Mit tegyek ha a nővérem el akarja tiltani a lányát az én fiamtól?

Figyelt kérdés

Előre jelzem, kényes téma.

A nővérem férje afroamerikai és van egy 4 éves kislányuk. Nem Magyarországon élnek és a nővérem előrebocsátotta, hogy nem is fognak gyakran hazajönni, mert nem akarja, hogy a lánya találkozzon a "magyar" rasszizmussal. Nem is voltak itthon eddig csak 3-szor. Tavaly mikor itthon voltak a kisfiam szóvá tette a kislány bőrszínét, pedig előtte mondtuk neki, hogy ne tegye, de hát a gyerekszáj. A kislány elmondta a nővéreméknek, és a nővérem rögtön bevágta a durcit, hogy lelki sérüléseket okozunk a lányának. A 3 hetes ittlét helyett elmentek 4 nap után elmentek. Augusztusban volt az esküvőm, amire sokáig azt mondta, hogy nem ígéri, hogy hazajönnek, gondolkodik rajta. Én már úgy voltam vele, hogy úgysem jönnek, aztán az esküvő előtt 1 nappal megjelentek, de csak 2-en a férjével. A kislányt nem hozták magukkal. Ez rosszul esett, hogy ennyire neheztel mégin mindig a fiamra és nem is értem hogy mit akar, hogy legyenek így jó viszonyban az unokatestvérek?

2022. szept. 13. 12:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
16%
Megértem a nővéredet, én is ugyanilyen frusztrált lennék ha csak egy fekának kellenék 🤣
2022. szept. 13. 20:15
 22/31 anonim ***** válasza:
93%

Amikor Afrikában jártam, csapatostul szaladtak utánunk az utcán a gyerekek, és fülig erő szájjal kiabáltak, hogy “fehér, fehér!”

Eszembe sem jutott, hogy rasszisták lennének.

Beteges, amit a nővéred csinál.

2022. szept. 13. 20:27
 23/31 anonim ***** válasza:
11%
Nekik nem lesz viszonyuk. A fiad itt él a moslékban, a lány meg külföldön egy paranoiással. Dead end
2022. szept. 14. 02:39
 24/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem érdekelne. Ugysem lehetnek jo unokatestvérek marcsak a tavolsag miatt sem.
2022. szept. 14. 07:14
 25/31 anonim ***** válasza:
76%
16-os vagyok: az én húgom meg a félvér keresztfiam a gyerek 6 éves koráig Írországban éltek, évente 2-3 alkalommal találkoztunk. Nagyon szoros viszony alakult ki a gyerekeink közt így is, a mai napig is, azóta is testvérekként szeretik egymást. Ahogy mi is egymás gyerekeit, ahogy a sajátunkat.
2022. szept. 14. 08:18
 26/31 anonim ***** válasza:
73%
A kislány tegnap a kérdésben még 3 éves volt, nem négy...
2022. szept. 14. 08:20
 27/31 anonim ***** válasza:
66%
4 lányom van a legkisebb félcigány mivel az anyja cigány. Senkit nem érdekli tesoi imádják nekem kedvenc szintén. Ha bárki megkérdezi elmondja és nem problémázik nem érdekli a vélemény és nagy ivben lesz,rja ki mit gondol mert igy neveltem. Ugyanis ha egy fehér picsa ilyesmiért hisztizik az nekem nekunk agyhalott degenerált trogdolita aki gondolkozni se tud mert csak egy véglény... A tesodat is ide sorolom mert ö se kulonb ahogy a többi facés agymosottnál aki az ilyesmit kultiválja és a szopovonaton csucsul....
2022. szept. 14. 08:25
 28/31 anonim ***** válasza:
75%
28-nak: hálaistennek működik a propaganda. Gratulálok. Remélem gyereked nincs, akinek ezeket a fennkölt eszméket tovább tudod adni.
2022. szept. 16. 09:14
 29/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem ugyanazt értjük propagand alatt. A csepp kis agyad már átmosva. Ne is csinálj gyereket ha lehet. Elegen vagytok már így is. Sokan is.
2022. szept. 16. 10:37
 30/31 anonim ***** válasza:
51%
Az ilyen ne is jöjjön, nem kérünk az idegenekből, így is van bőven! Fehér lányoknak már snassz meg ciki fehér fiút találni?
2022. szept. 19. 00:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!