Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyám szerint csak a "lumpenek...

Anyám szerint csak a "lumpenek" és vidékiek járnak tűzijátékra, tudom hogy nem százas, mégis hogyan tudnék érvelni neki hogy nincsen igaza?!

Figyelt kérdés
Szerinte én egy hülye vagyok, mert a tűzijátékra csak "lumpen vidékiek" járnak, és minek akarok elmenni a tűzijátékot megnézni?! Hogyan tudnék érvelni neki, hogy nincsen igaza? Vélemények?
2022. aug. 26. 21:47
1 2 3
 21/29 Jake Paul ***** válasza:
23%
az tényleg gáz, amikor felnőttként így hű meg wow meg minden, gyerekként ugyan el megy...? Ebből is látszik hogy nagyon keveset tudtok a tűzijáték nem gyerekeknek van és soha sem nekik készült! A pyrotechnikusok többségének a tűzijáték a hobbijuk a lét elemük és a művészetük egy gyerek nem lehet pyrotechnikus csak felnőtt ember lehet kezdjük ott ,a tűzijáték sokak szerint művészet főleg hogy rakod össze a látvány elemeket és az adott műsort persze az aki ebben nincs benne az ezeket mind nem tudja egyszerű emberként de higgyétek el rengeteg ember imádja veszi nézi használja és tervezi .. Ez pont olyan minthogy bemennék egy múzeumba és lefikáznék egy általam nem kedvelt képet attól hogy az nem tetszik attól az még valakinek művészetmunka és hobbi volt !
2022. szept. 14. 01:45
 22/29 vyrob ***** válasza:
27%
Szép, csak értelmetlen mint írták pénzkidobás és állatkínzás? A francokat állatkínzás ezt a baromságot egész éves legális vadászat akkor Smafu???
2022. nov. 28. 16:50
 23/29 anonim ***** válasza:
61%

Igazad van utolsó, nem elég a vadállomány szabályozása. Szenvedjenek azok a kicseszett háziállatok is! Hallgassák a durrogást a vadak, nem elég bajuk nekik hogy vadásznak rájuk. Plusz az egyéb vadállatok is kapjanak már a jó kis stresszből, mint pl a madarak. Galamb, veréb, kis énekesmadarak pl. Szenvedjen az összes! Plusz ugye a háziállatok. Jó dolgukban legyen már nekik valami rossz is, hallgassák a durrogást aztán hugyozzanak maguk alá félelmükben. Meg szökjenek csak el, tök vicces hogy ilyenkor rengeteg állatot keresnek a hülye gazdáik, sokat meg el is ütnek, miközben sokkos állapotban menekülnek. Ugye így jártak, a lényeg hogy mi leshessük a tűzijátékot. Az egy csoda.

A pénz meg kit érdekel, nem baj hogy energiaválság van. Ezen a hülyeségen aggódjanak a csórók, meg a nyugdíjasok.

Úgysincs most világítás a legtöbb városban a válság miatt, kikapcsolták az utcai lámpákat. Majd a tűzijáték legalább bevilágítja az utcákat. Bárcsak minden nap lenne! /s

2022. nov. 28. 18:04
 24/29 vyrob ***** válasza:
31%

Unalmas már a csapból is ez folyik.Mindenkinek meg kell halnia aki nem fészekből kiesett madárkát szorongat szilveszter este.Ez szerintetek normális?Aki nem az állatokat,beteg gyerekeket védi szilveszterkor az mind agyatlan,rohadék,állat kínzó,kicsi a p@cse,indióta barom.

nem lehet ezekkel beszélni. Az autóik, a fűtésük, a szennyvizük, a cigijük, a kihugyozott gyógyszerük, a szemetelésük stb. halmozottan több kárt okoz a termeszetben mint az evi egy tűzijaték! Ezek elferdült érzésű, embergyűlölő lények, akik a kutyajukba meg macskajukba menekültek! Azok ugye nem szolnak vissza, nincs ellenvélemény, csak nyalnak. Az nem gond hogy a kutyaik ugatása zavarja még a több szaz méterre lakot is, a fekáliajuk teleszórja a bolygót, elszívják előlünk a levegőt és szőrös még a jóbánat is a gazdáiktól. A szerencsétlen postasok és utcán elhaladók, szomszedok napi szintű kinjat nem is említve! A sok kajaszacskó meg konzerv mint hulladék ezen az ártatlan bolygón! A sok széttépett gyerek...!

2022. nov. 28. 18:58
 25/29 vyrob ***** válasza:
31%
Beszéltek itt toleranciáról de az itt megnyilvánuló emberek zöme pont nem alkalmazza. Itt most pont a magukat "állatvédőknek" tartók nem tolerálnak. Az év 365 napjából 24-72 óra amikor ezt el kell viselnünk mert vannak emberek akik szeretik így ünnepelni az újévet. Igen ilyenkor nekünk állattartóknak sokkal nagyobb a felelősségünk de kèdem én csak ilyenkor szökik el egy kutya vagy egy macska, csak ilyenkor pusztul el egy madár. Az nem gond,hogy az év többi napján a gazdik kedvenc macskái kijárnak a kertbe erdőbe és hobbiból vadásznak védett madarakra ,gyíkokra stb? Vagy hol vannak azok az emberek egész évben akik ilyenkor hangosan kiabálnak amikor a nagy kutyabarátok Csesznek lehajólni a kedvencük szeretett csomagjáért és ezáltal rengeteg gyereket betegítenek meg hazánkban. Tudod mennyi veszélyes hulladék keletkezik csak a fővárosban azért mert ezek a nagy állatbarátok szarnak felszedni a kutyájuk után a szemetet ? Szerintem mindenkinek a saját háza táján kellene sepregetni és akkor minden rendben lenne.
2022. nov. 28. 18:59
 26/29 anonim ***** válasza:
71%

Vyrob, kezeltesd magad amíg van miből. Mert lassan teljesen elértéktelenedik a pénzünk, meg jönnek majd vissza a vármegyék a főispánokkal. Akkor szar világ lesz ám a magadfajta fideszes agymosott elmebetegeknek is. Ezért jó tanácsként írom, hogy addig kezeltesd ki a mentális problémáidat amíg még nagyjából normális körülmények és lehetőségek vannak rá.

Vegyél példát Orbán gazdádról, az ő mentális problémáit is kezelik Grazban. Mondjuk láthatóan nem sok sikerrel.

2022. nov. 28. 20:25
 27/29 vyrob ***** válasza:
70%

Te agyhalott majom honnan a rákból gondoltad azt hogy fideszes vagyok te retardált? Nagyon messze állok a fidesztől csak közlöm ;) ..Na mi van nincs több áll kamu állatvédői ostoba érv a tűzijáték ellen? Most hogy leromboltam a hülyeségedet ész érvekkel már orbánozol? ,,vagy már rögtön jönnek a főispánok meg a többi anyám kínja? Csak éppen nem erre voltam kíváncsi te szuper hülye

Te hoztad fel az állatkák lelki világát akkor meg ne térj el a tárgytól és vállald a vereségedet! Mert semmilyen politikát nem vontam bele csupán az állatvédő kamu érveidet vertem meg igen szépen :)

2022. nov. 28. 23:54
 28/29 Jake Paul válasza:
73%

Na megjött a lumpen proli kutyás is akit miután szépen felvilágosítottak hogy mekkora elvakult hülye a szar érveivel utána rögtön elkezd Orbánozni XDD Hát nem csalódtam a hozzátok hasonló tényleg mind ilyen :) Ahogy írta a vyrob köze nem volt a politikához annak amit ő ki írt te egy ügyű lélek.

És itt is tisztán látszik hogy mennyire szartok nagy ívben a többi állatra ugyan úgy mivel a saját kutyád nyomorán kívűl más állat ugyan úgy nem érdekel :)

Kezeltesd te magad te idióta a hozzád hasonló véresszájú beteg kutyás prolik a társadalom rákja !

És nem állatkínzás a tűzijáték tudod az egész világon elfogadott szakma a pyrotechnikus szakma nem mindenki a lumpen proli kutyás fajtádat fogja fényesre nyalni !

Ahogy leírta az előző is amennyi problémát okoznak akár vadállatoknak vagy embereknek a házi állatok mindezt úgy szartok bele nagy ívben én a helyedbe kussolnék!

2022. nov. 29. 11:16
 29/29 Jake Paul válasza:
73%

Ezek elferdült érzésű, embergyűlölő lények, akik a kutyajukba meg macskajukba menekültek! Azok ugye nem szolnak vissza, nincs ellenvélemény, csak nyalnak.

Ennél szebben Vyrob én sem fogalmazhattam volna :)

Teljesen egyet értek amúgy az megjegyzem hogy a sok hülye kamu állatvédő már mindent felhasznál a tűzijáték ellen már mindent szinte : Fogják ezt már az állatokra , autistákra, környezetre már jó hogy nem az elvetélések is tűzijáték miatt keletkeznek vagy a rossz párkapcsolatok teljesen nevetséges és ostoba minden téren ez a vinnyogás! Ne fogd a kutyádra meg minden másra az utálatodat és ne akard a kutyád vagy más állatok szájába adni a te saját megrögzült gyűlöletedet a tűzijáték kapcsán ! Mert ez nem szól másról csak rólad egyedül! Voltaképpen szarnak ők nagy ívben a többi állatra a sajátjukon kívül ( Saját kutyám behugyozik haljon meg aki petárdázik közben minden nap csirkék szarvasmarhák milliói pusztulnak el? Jó étvágyat ;) csak a saját kutyájuk és az ő állattartó személyes nyomorukra hajlandóak koncentrálni minden más le van szarva meg kell nézni meg említed nekik az egész éves vadászatot szabolcsi állatkínzásokat leszarják úgy ahogy van mért is ? Mert itt és most őket nem érinti nem velük történik hanem más állatával ezért nem érdekli őket ! Mert ennyit ér a 21 század embere hogy interneten fenyeget embereket petárdázásért a saját kutyája érdekében valóéletben meg lapul mint a szar ha az utcán van.

2022. nov. 29. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!