Anyám szerint csak a "lumpenek" és vidékiek járnak tűzijátékra, tudom hogy nem százas, mégis hogyan tudnék érvelni neki hogy nincsen igaza?!
Igazad van utolsó, nem elég a vadállomány szabályozása. Szenvedjenek azok a kicseszett háziállatok is! Hallgassák a durrogást a vadak, nem elég bajuk nekik hogy vadásznak rájuk. Plusz az egyéb vadállatok is kapjanak már a jó kis stresszből, mint pl a madarak. Galamb, veréb, kis énekesmadarak pl. Szenvedjen az összes! Plusz ugye a háziállatok. Jó dolgukban legyen már nekik valami rossz is, hallgassák a durrogást aztán hugyozzanak maguk alá félelmükben. Meg szökjenek csak el, tök vicces hogy ilyenkor rengeteg állatot keresnek a hülye gazdáik, sokat meg el is ütnek, miközben sokkos állapotban menekülnek. Ugye így jártak, a lényeg hogy mi leshessük a tűzijátékot. Az egy csoda.
A pénz meg kit érdekel, nem baj hogy energiaválság van. Ezen a hülyeségen aggódjanak a csórók, meg a nyugdíjasok.
Úgysincs most világítás a legtöbb városban a válság miatt, kikapcsolták az utcai lámpákat. Majd a tűzijáték legalább bevilágítja az utcákat. Bárcsak minden nap lenne! /s
Unalmas már a csapból is ez folyik.Mindenkinek meg kell halnia aki nem fészekből kiesett madárkát szorongat szilveszter este.Ez szerintetek normális?Aki nem az állatokat,beteg gyerekeket védi szilveszterkor az mind agyatlan,rohadék,állat kínzó,kicsi a p@cse,indióta barom.
nem lehet ezekkel beszélni. Az autóik, a fűtésük, a szennyvizük, a cigijük, a kihugyozott gyógyszerük, a szemetelésük stb. halmozottan több kárt okoz a termeszetben mint az evi egy tűzijaték! Ezek elferdült érzésű, embergyűlölő lények, akik a kutyajukba meg macskajukba menekültek! Azok ugye nem szolnak vissza, nincs ellenvélemény, csak nyalnak. Az nem gond hogy a kutyaik ugatása zavarja még a több szaz méterre lakot is, a fekáliajuk teleszórja a bolygót, elszívják előlünk a levegőt és szőrös még a jóbánat is a gazdáiktól. A szerencsétlen postasok és utcán elhaladók, szomszedok napi szintű kinjat nem is említve! A sok kajaszacskó meg konzerv mint hulladék ezen az ártatlan bolygón! A sok széttépett gyerek...!
Vyrob, kezeltesd magad amíg van miből. Mert lassan teljesen elértéktelenedik a pénzünk, meg jönnek majd vissza a vármegyék a főispánokkal. Akkor szar világ lesz ám a magadfajta fideszes agymosott elmebetegeknek is. Ezért jó tanácsként írom, hogy addig kezeltesd ki a mentális problémáidat amíg még nagyjából normális körülmények és lehetőségek vannak rá.
Vegyél példát Orbán gazdádról, az ő mentális problémáit is kezelik Grazban. Mondjuk láthatóan nem sok sikerrel.
Te agyhalott majom honnan a rákból gondoltad azt hogy fideszes vagyok te retardált? Nagyon messze állok a fidesztől csak közlöm ;) ..Na mi van nincs több áll kamu állatvédői ostoba érv a tűzijáték ellen? Most hogy leromboltam a hülyeségedet ész érvekkel már orbánozol? ,,vagy már rögtön jönnek a főispánok meg a többi anyám kínja? Csak éppen nem erre voltam kíváncsi te szuper hülye
Te hoztad fel az állatkák lelki világát akkor meg ne térj el a tárgytól és vállald a vereségedet! Mert semmilyen politikát nem vontam bele csupán az állatvédő kamu érveidet vertem meg igen szépen :)
Na megjött a lumpen proli kutyás is akit miután szépen felvilágosítottak hogy mekkora elvakult hülye a szar érveivel utána rögtön elkezd Orbánozni XDD Hát nem csalódtam a hozzátok hasonló tényleg mind ilyen :) Ahogy írta a vyrob köze nem volt a politikához annak amit ő ki írt te egy ügyű lélek.
És itt is tisztán látszik hogy mennyire szartok nagy ívben a többi állatra ugyan úgy mivel a saját kutyád nyomorán kívűl más állat ugyan úgy nem érdekel :)
Kezeltesd te magad te idióta a hozzád hasonló véresszájú beteg kutyás prolik a társadalom rákja !
És nem állatkínzás a tűzijáték tudod az egész világon elfogadott szakma a pyrotechnikus szakma nem mindenki a lumpen proli kutyás fajtádat fogja fényesre nyalni !
Ahogy leírta az előző is amennyi problémát okoznak akár vadállatoknak vagy embereknek a házi állatok mindezt úgy szartok bele nagy ívben én a helyedbe kussolnék!
Ezek elferdült érzésű, embergyűlölő lények, akik a kutyajukba meg macskajukba menekültek! Azok ugye nem szolnak vissza, nincs ellenvélemény, csak nyalnak.
Ennél szebben Vyrob én sem fogalmazhattam volna :)
Teljesen egyet értek amúgy az megjegyzem hogy a sok hülye kamu állatvédő már mindent felhasznál a tűzijáték ellen már mindent szinte : Fogják ezt már az állatokra , autistákra, környezetre már jó hogy nem az elvetélések is tűzijáték miatt keletkeznek vagy a rossz párkapcsolatok teljesen nevetséges és ostoba minden téren ez a vinnyogás! Ne fogd a kutyádra meg minden másra az utálatodat és ne akard a kutyád vagy más állatok szájába adni a te saját megrögzült gyűlöletedet a tűzijáték kapcsán ! Mert ez nem szól másról csak rólad egyedül! Voltaképpen szarnak ők nagy ívben a többi állatra a sajátjukon kívül ( Saját kutyám behugyozik haljon meg aki petárdázik közben minden nap csirkék szarvasmarhák milliói pusztulnak el? Jó étvágyat ;) csak a saját kutyájuk és az ő állattartó személyes nyomorukra hajlandóak koncentrálni minden más le van szarva meg kell nézni meg említed nekik az egész éves vadászatot szabolcsi állatkínzásokat leszarják úgy ahogy van mért is ? Mert itt és most őket nem érinti nem velük történik hanem más állatával ezért nem érdekli őket ! Mert ennyit ér a 21 század embere hogy interneten fenyeget embereket petárdázásért a saját kutyája érdekében valóéletben meg lapul mint a szar ha az utcán van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!