Szerintetek sem teljesen százas a bátyám?
Aki ismeri, mindenki azt mondja róla, hogy elmebajos, rajtam meg talán a szüleinken kívül.
Mindig is furcsa volt, amolyan meg nem értett zseni. Mérnök lett belőle és elég jó állása is van. De van néhány érdekes szokása. Mióta szakított az előző barátnőjével, azóta minden nyáron a kocsijában alszik. Egy nagy kombija van, abban terített le egy matracot. Szeptemberben keres csak lakást, akkor általában betársul egy haverjához. Ott lakik amíg ki nem jön a jó idő, keres maga helyett valakit és kiköltözik a kocsijába. Minden nap jár edzeni, ott fürdik este. Sőt még reggel a munkahelyén is. A ruháit néha haza hozza vagy mosodába viszi. Amúgy mindig ápolt, jó cuccokban jár, senki nem mondaná meg róla. Sosem fizet a parkolásért, nem vesz soha borotvát vagy habot, ő élezi a pengéjét.
Elmondása szerint, mióta ezt csinálja (4-5 éve) spórolt több mint 2 milliót ezzel. És hogy minél előbb saját házat akar. Mert ha lehet inkább nem tömi másnak a zsebét ezzel a pénzzel. Én meg tudom érteni egyébként, csak a rokonságból csövesezi le mindenki.
Nem elmebajos. Csak kicsit fura. De nem gond, nem vagyunk egyformák, szerencsére.
Mivel ápolt, ad magára, megfelelően tisztálkodik, ezért nem is csöves.
Én egy szarul kereső, katás vállalkozó vagyok (egyelőre nagyon messze vagyok a 12 misitől/év kata határtól a kb 5-7 millió/ évvel, ráadásul fele a bevételem a korona óta),aki baromira nem tud spórolni, de tavaly január óta 1,9 milliót spóroltam meg. És fizetem mellette a lakáshitelt.
Én is mérnök vagyok és jobb hónapokban keresek annyit, mint egy nem junior mérnök munkaviszonyban. És normális lakásban lakom.
Szerintem meg éppen hogy bevállalós. És kitartó :-) Nem sokan bírnának ki ezt így, valljuk be.
Ráadásul nem igénytelen, ad önmagára, ebben a helyzetben ez külön elismerésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!