Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek sem teljesen...

Szerintetek sem teljesen százas a bátyám?

Figyelt kérdés

Aki ismeri, mindenki azt mondja róla, hogy elmebajos, rajtam meg talán a szüleinken kívül.

Mindig is furcsa volt, amolyan meg nem értett zseni. Mérnök lett belőle és elég jó állása is van. De van néhány érdekes szokása. Mióta szakított az előző barátnőjével, azóta minden nyáron a kocsijában alszik. Egy nagy kombija van, abban terített le egy matracot. Szeptemberben keres csak lakást, akkor általában betársul egy haverjához. Ott lakik amíg ki nem jön a jó idő, keres maga helyett valakit és kiköltözik a kocsijába. Minden nap jár edzeni, ott fürdik este. Sőt még reggel a munkahelyén is. A ruháit néha haza hozza vagy mosodába viszi. Amúgy mindig ápolt, jó cuccokban jár, senki nem mondaná meg róla. Sosem fizet a parkolásért, nem vesz soha borotvát vagy habot, ő élezi a pengéjét.

Elmondása szerint, mióta ezt csinálja (4-5 éve) spórolt több mint 2 milliót ezzel. És hogy minél előbb saját házat akar. Mert ha lehet inkább nem tömi másnak a zsebét ezzel a pénzzel. Én meg tudom érteni egyébként, csak a rokonságból csövesezi le mindenki.

2020. júl. 27. 09:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
62%

Én azt gondolom, hogy a bátyádat elismerés illeti, mivel iszonyat céltudatos, és nagy áldozatokat hoz ahhoz, hogy a célját elérje.

Én nem hiszek abban, hogy akárki szórakozásból aludna az autójában ágy helyett, vagy spórolna az eldobható borotván vagy a borotvahabon.

A bátyád kitűzte maga elé azt célul, hogy vesz magának egy önálló házat(!) és hajlandó komoly áldozatokat hozni ennek érdekében. Szerintem egy ilyen férfi dicséretet és megbecsülést érdemel és valószínű, hogy ilyen céltudatossággal és áldozatkészséggel minden célt el fog érni, amit maga elé kitűz. Ráadássul jó állása van, és egyébként igényes magára.

Az exbarátnője egy lúzer, hogy hagyott elmenni/szakított egy ilyen srácot/sráccal. A rokonsággal meg gondolom, nem törődik, valószínű pár év, évtized múlva sokkal többre fogja vinni a bátyád, mint azok, akik most leszólják.

2020. júl. 27. 11:03
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem elmebajos.
2020. júl. 27. 11:25
 13/16 anonymousreview60 ***** válasza:
95%
Ha ez igaz (főleg a megtakarításra nézve), akkor nem elmebajos, csak erősen kilóg a konvenciókból. De azt is mutatja, hogy független, erős egyéniség. Mondjuk, ha tényleg spórolt ezzel(!) 2 milliót, akkor ezzel az akarattal még sokra viheti.
2020. júl. 27. 11:37
 14/16 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondanám elmebajosnak, csak magának való.
2020. júl. 27. 11:53
 15/16 anonim ***** válasza:
49%
Most még csak borotvaélezés meg nyári "kertiparti", de nagyon könnyen átbillenhet betegesbe.
2020. júl. 27. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
93%
A bátyádnak így a jó, másnak pedig szükséges az aranykeretes, baldachinos franciaágy. Ízlések és pofonok - különbözőek. Magyarázd el a rokonságodnak (esetleg mutasd meg nekik a válaszainkat), hogy a bátyád nem elmebajos, csupán szokatlan az életvitele, de senkinek nem árt vele (magának sem).
2020. júl. 27. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!