Anyám szerint csak a "lumpenek" és vidékiek járnak tűzijátékra, tudom hogy nem százas, mégis hogyan tudnék érvelni neki hogy nincsen igaza?!
Ha az egyik aug. 20. tűzijátékot láttad, akkor már mindet láttad.
Persze tudom, hogy minden évben más koreográfia szerint zajlik , de nekem ne mondja már senki, hogy egy év múlva is emlékszik arra, hogy pontosan milyen volt az előző és lássa, mi a különbség.
Felesleges pénzkidobás, népvakítás.
Még most is megállja a helyét a kétezer éves mondás : cirkuszt a népnek. Mert kenyeret már nem kaptok, mint ahogy az eredeti mondásban még az is benne volt.
Vagyis de, majd veszel magadnak, ha télen a rezsi kifizetés után telik rá.
De a lényeg, higy tűzijáték van, ez a legfontosabb most ennek az országnak !
Úgy látszik, hogy ha valaki általánosan le meri írni, hogy egyébként szép a tűzijáték, az itt ostobának van nézve és lepontozva...
Az országban rengeteg probléma van, nem csak ez, igen, az eüre kéne inkább költeni a tűzijáték helyett, de ezt kizárva, a tűzijátékok alapvetően szépek tudnak lenni, főleg ha valami normális.
15# Kinek mi a szép.
10 évesen még nekem is az volt.
#17: tiszteljük az ízlésedet, de a kérdés nem erről szólt, hanem hogy a kérdező hogyan érvelhetne az anyjával szemben. Rajtam kívül nem sokan válaszoltak erre, mégis én lettem a legjobban lepontozva.
Szóval inkább az a furcsa, a többi teljesen OFF válasz miért nem lett lepontozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!