Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Anyám szerint csak a "lumpenek...

Anyám szerint csak a "lumpenek" és vidékiek járnak tűzijátékra, tudom hogy nem százas, mégis hogyan tudnék érvelni neki hogy nincsen igaza?!

Figyelt kérdés
Szerinte én egy hülye vagyok, mert a tűzijátékra csak "lumpen vidékiek" járnak, és minek akarok elmenni a tűzijátékot megnézni?! Hogyan tudnék érvelni neki, hogy nincsen igaza? Vélemények?
2022. aug. 26. 21:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is borzasztó nagy pénzkidobás pár percnyi villogásért.
2022. aug. 27. 08:18
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Ha az egyik aug. 20. tűzijátékot láttad, akkor már mindet láttad.

Persze tudom, hogy minden évben más koreográfia szerint zajlik , de nekem ne mondja már senki, hogy egy év múlva is emlékszik arra, hogy pontosan milyen volt az előző és lássa, mi a különbség.

Felesleges pénzkidobás, népvakítás.

Még most is megállja a helyét a kétezer éves mondás : cirkuszt a népnek. Mert kenyeret már nem kaptok, mint ahogy az eredeti mondásban még az is benne volt.

Vagyis de, majd veszel magadnak, ha télen a rezsi kifizetés után telik rá.

De a lényeg, higy tűzijáték van, ez a legfontosabb most ennek az országnak !

2022. aug. 27. 09:14
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Jelenlegi helyzetben én is pénzkidobásnak tartom, de egyébként szeretem, szerintem szép. Igaz, én csak egy "lumpen vidéki" vagyok 😂
2022. aug. 27. 09:31
 14/29 anonim ***** válasza:
98%
Nem gáz, csak amúgy tök felesleges pénzkidobás, miközben a kórházban rád omlik a vakolat, vagy hagynak meghalni.
2022. aug. 27. 09:40
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

Úgy látszik, hogy ha valaki általánosan le meri írni, hogy egyébként szép a tűzijáték, az itt ostobának van nézve és lepontozva...

Az országban rengeteg probléma van, nem csak ez, igen, az eüre kéne inkább költeni a tűzijáték helyett, de ezt kizárva, a tűzijátékok alapvetően szépek tudnak lenni, főleg ha valami normális.

2022. aug. 27. 10:24
 16/29 anonim ***** válasza:
15%

15# Kinek mi a szép.

10 évesen még nekem is az volt.

2022. aug. 27. 10:34
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Tehát ízlés kérdése. Ez akkor kb olyan mint a kedvenc kaja kérdése . Pont annyi értelme van lepontozni...
2022. aug. 27. 10:54
 18/29 anonim ***** válasza:
55%

#17: tiszteljük az ízlésedet, de a kérdés nem erről szólt, hanem hogy a kérdező hogyan érvelhetne az anyjával szemben. Rajtam kívül nem sokan válaszoltak erre, mégis én lettem a legjobban lepontozva.

Szóval inkább az a furcsa, a többi teljesen OFF válasz miért nem lett lepontozva.

2022. aug. 27. 11:56
 19/29 anonim ***** válasza:
76%
Na elmentél végül? Amúgy meg nem más véleményével kell foglakozni, ha akrsz el kell menni aztán kész.
2022. aug. 28. 03:12
 20/29 anonim ***** válasza:
61%
Szép, csak értelmetlen mint írták pénzkidobás és állatkínzás. Újéviről ugyanez a véleményem
2022. aug. 29. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!