Van a családotokban olyan, akik ismert (de természetesen távolabbi) rokoni kapcsolat mellett házasodtak össze?
Figyelt kérdés
Nekem az apai nagyszüleim másodunokatesvérek voltak.2022. aug. 18. 22:34
11/16 anonim válasza:
Nem akartam ennyire belemenni a részletekbe, le akartam egyszerűsíteni a sztorit, hogy érthető legyen, de valaki mindig túl alapos. Hát akkor legyen: A nő első férje (akitől a lány van) és a nagyapám első felesége, aki meghalt, és aki a fiú anyja volt (a nagybátyám és anyám anyja) ők ketten édestestvérek voltak. A két gyerek unokatestvérei egymásnak, mert a fiúnak az anyja (a meghalt nagymamám) és a lánynak az apja édestestvérek voltak. (Ja, és ez hófehér, színmagyar család, soha semmi roma vonal nem volt a családunkban egyik ágról sem.)
12/16 anonim válasza:
A családomban hálistennek nincs. A munkámból kifolyólag ismerek egy roma fiatalembert, akit a felesége elhagyott, amikor a nő ÉDESTESTVÉRE kiszabadult a börtönből, mert összeálltak. El is költöztek a faluból Budapestre, mert ezt már a helyi cigánysoron sem veszi be az emberek gyomra. A testvérpár nagyon büszkén vállalja a kapcsolatát, Facebookon posztolgatnak szerelmes képeket egymásról. Egyszerűen undorító.
13/16 A kérdező kommentje:
#12: na, ez már keményebb, ráadásul jogi kategória, házasság meg szóba sem jöhet.
2022. aug. 19. 14:07
15/16 anonim válasza:
Nem, a nő hátrahagyta a férjét meg a két gyerekét, amikor az édestestvére, aki férfi, kiszabadult a börtönből,és most élettársként él együtt két testvér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!