Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Nem akarok igy érezni

Mit tegyek? Nem akarok igy érezni

Figyelt kérdés
Barátnőm kislánya és az enyém között egy év van. Barátnőm kislánya kitünő tanuló alig kell tanulnia vele én meg harcot vívok enyémmel a négyesért. Az ő kislánya kis vékony, szőke, az enyém kicsit testesebb. Nem tehetek róla de néha kicsit féltékeny vagyok. Nálunk magatartási problémák is előfordulnak náluk nem. Egy iskolába járnak a barátnőm kislánya a tanárok kedvence. Mert kitünő mert példás magatartás. Az én kislányomat meg nevtanba küldenék. Szenvedünk a szorzással, harmadikos lesz. Nekik ezis kimaradt. Nem akarok féltékeny lenni mindig egy kislány volt az álmom. A barátnőm éli meg az én álmom egy mintagyerekkel én meg küzködőm folyamatosan.

2022. aug. 15. 17:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
95%

"Lányomat kicsit máshogy nekem ő a legszebb. "

Nem éppen, hiszen erről szól rögtön a problémád.

2022. aug. 16. 09:00
 32/35 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, ideje lesz pszichológushoz menni.

A gyerekedet meg engedd szépen el a nevelési tanácsadóba, nem véletlen küldik oda!

2022. aug. 16. 09:05
 33/35 anonim ***** válasza:
92%

#5 mert ilyen az élet.

Én meg nem születettem ezüstkanállal a számban. Más igen. Nekem küzdeni kell az átlag életszínvonalért más meg a pénzbe fújja az orrát.

Nem igazságos, de ilyen az élet.

2022. aug. 16. 14:04
 34/35 anonim ***** válasza:
93%
Lehet, hogy a barátnőd lánya jobb képességeket örökölt, mint a tied. Hiszen nézd csak meg azt, hogy hogyan írsz. Te sem voltál kitűnő, gondolom. Ehhez mérten, gondolom a párod sem. Tőletek ezt hozta. Az, hogy ilyen sekélyes, szörnyű anya vagy, aki érezteti is a lányával, hogy a másik jobb, elvárja, hogy legyen olyan... Inkább nem is kommentálom. Nem lehet, hogy azért ilyen, magatartászavaros, mert nem bírod őt szeretni és elfogadni, mert nem olyan, mint amilyennek képzelted. Ha a másik lenne a tiéd, vele sem lennél más. Nála is lenne probléma a te hozzáállásod miatt.
2022. aug. 16. 20:24
 35/35 anonim ***** válasza:
92%
Vagy te kezdj el pszichológushoz járni, vagy nyiss egy takarékszámlát, és ahányszor azt mondod szegénynek, hogy vegyen példát Julikáról, utalj rá 10 ezer forintot, hogy legyen miből pszichológushoz járnia.
2022. aug. 17. 16:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!