Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek? Nem akarok igy érezni

Mit tegyek? Nem akarok igy érezni

Figyelt kérdés
Barátnőm kislánya és az enyém között egy év van. Barátnőm kislánya kitünő tanuló alig kell tanulnia vele én meg harcot vívok enyémmel a négyesért. Az ő kislánya kis vékony, szőke, az enyém kicsit testesebb. Nem tehetek róla de néha kicsit féltékeny vagyok. Nálunk magatartási problémák is előfordulnak náluk nem. Egy iskolába járnak a barátnőm kislánya a tanárok kedvence. Mert kitünő mert példás magatartás. Az én kislányomat meg nevtanba küldenék. Szenvedünk a szorzással, harmadikos lesz. Nekik ezis kimaradt. Nem akarok féltékeny lenni mindig egy kislány volt az álmom. A barátnőm éli meg az én álmom egy mintagyerekkel én meg küzködőm folyamatosan.

2022. aug. 15. 17:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

Ha a gyerek túlsúlyos, ott neked elég nagy felelősséged van.

A kérdésben csak testest írsz, így nem tudom, ez mit jelent gyakorlatban. Ha nincs komoly súlyprobléma, akkor sztornó, de ha hízásnak indult, ott el kell gondolkodni az okain.

A túlevés egy rossz stresszkezelési módszer az embereknél, gyereknél is. Rossz minta, étellel szeretés, szeretethiány miatti falási kényszer. Vagy azért eszik, mert úgy érzi, az anyjának nem felel meg, és az emiatti szomorúságát evéssel próbálja elmulasztani...

2022. aug. 15. 21:37
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Itt csak szegény gyereket lehet sajnálni kb.
2022. aug. 15. 22:11
 23/35 anonim ***** válasza:
91%
Tudod ha te szar génekkel rendelkezel a gyerek sem fog jobbakkal rendelkezni mint te, szóval inkább magadban keresd a hibát ne a gyerekben..
2022. aug. 15. 22:14
 24/35 A kérdező kommentje:

Tudom igazatok van sok mindenben. Tudom rákattanok erre nem tudatos ez nálam én is érzem hogy ez nem jó igy. Sajnos sokszir mondom kislányomnak hogy vegyen róla példát ugy értem barátnöm kislányárol. Ugy akar öltözködni mint ő. Ma már sikerül ezt megbeszélni bár nem mindig. Nákunk én vékony vagyo viszont lányom apja nem,barátnömnél fordítva

igyekszem változtatni mert tudom hogy ezaz irány igy nem jó senkinekse.

2022. aug. 15. 22:34
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Soha többet ne mondd neki, hogy vegyen peldat arról a másik lanyrol. Soha.
2022. aug. 15. 22:53
 26/35 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, a gyereked nem hülye, attól még, hogy te az vagy és nem veszed észre, hogy szegény lányod gyermekkorát most cseszed tönkre...

Az én mutterom is állandóan hasonlítgatott, pont, mint Te a lányodat, tippelj, milyen a viszonyunk...

Segítek:szar, és mindig is az volt.

Úgy, hogy ezt vagy hagyd ezt abba minél hamarabb, vagy ha ez neked magas iskola, ne gyere ide 10-20 év múlva rimánkodni, hogy miért rühell a gyereked... Ezért, cseszd meg...

2022. aug. 16. 03:12
 27/35 anonim ***** válasza:
92%
Ja, meg a fiadét is most cseszed tönkre. "Gratulálok", kecc!
2022. aug. 16. 03:15
 28/35 anonim ***** válasza:
92%

Te jó ég, ha elvileg a lanyodat szereted jobban, es vele ezt csinálod, mit csinalhatsz a fiaddal? Vagy őt ignoralod, nem viszed sehova, csak a kislanyt stb? Ő mindegy, milyen, mert nem Kislany, Akiről Mindig Is Álmodtál, igaz?

Kérdező, jó lenne végre felnőni. Ez másoknak jóval hamarabb sikerül, amikor szülők lesznek. Te még mindig illúziókban élsz, ami a gyerekvallalást illeti, és beleragadtál, nem tudsz ebből kitörni. Elképzelted a csodálatos tökéletes kislányt, aki majd a te gyereked lesz, de ennek egyik gyereked se felel meg, ezért egyiket se tudod önmagáért szeretni, és nem tudod az eszménykepet se elengedni, ezért kínlódtok folyamatosan. Mindkét gyerek tele lesz , vagyis tele van önértékelési problémaval, a fiad azért, mert leszarod, a lányod azért, mert allandóan kritizálod és hasonlítgatod. Mit mondjak, te sem az az anya vagy, akit egy kisgyerek elképzelne magának. Sürgősen engedd el az alomkepedet, és kezdd el látni a saját gyerekeidet és önmagukért szeretni őket. Talán még nem teljesen késő. Bár vannak dolgok, amiket már nem fogsz tudni helyrehozni.

2022. aug. 16. 05:24
 29/35 A kérdező kommentje:
Nem arrol van szó hogy nem szeretem gyerekeimet. Lányomat kicsit máshogy nekem ő a legszebb. Tudom hoggy nem a legjobb az étzéseim a dolgokkal kapcsolatban de igyekszem változtatni
2022. aug. 16. 08:50
 30/35 anonim ***** válasza:
93%
Nem a kislanyod neked a legszebb. Az első hozzászólasodban írod, hogy a baratnőd lanya vekony szőke, a tied testesebb. Nyilvanvaló, hogy a vekony szőke tetszene neked. Legalabb magadnak ne hazudj.
2022. aug. 16. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!