A párom alkoholista unokatestvérének van egy 8 hónapos kisbabája. Kivitte levegőzni, és kint hagyta egyedül az udvaron. Míg ő bent volt, a kutyája beleharapott a babába, aki most kórházban van, de túl fogja élni szerencsére. Amikor a párom meghallotta, hogy mi történet rögtön elment az unokatestvéréhez és elég szépen megverte.
Szerintem is nagyon megérdemeli az a nő hogy szenvedjen. De a végső soron mégiscsak arról van szó, hogy a párom megvert egy nála sokkal gynegébb nőt. Azt mondja nem bánta meg, de ha nem a pici babáról van szó akkor nem bántotta volna.
Ti mit szólnátok ehhez a körülményeket figyelembe véve?
Kérdező,azt kérdezted,elfogadjuk-e. A többség leírta,hogy nem,erre jött a komment,amiben erőltetted, hogy már csak azért is fogadjuk el. Akkor ez most egy kérdés,vagy felszólítás? Eldönthetjük egyáltalán,hogy mi mit fogadnánk el,vagy te akarod pontokba szedni nekünk?
2022. aug. 14. 22:30
43/51 anonim válasza:
41# Valószínűleg extrém ritka eset, de lehet találni sajnos az interneten evidenciát (cikket) arra, hogy tényleg történt ilyen a valóságban.
2022. aug. 15. 10:31
44/51 anonim válasza:
"Nőverővel" nem lennétek, mert az nem fér bele, de a kisbabát nem sajnáljátok? Ez a baj a mai világgal, hogy a drága nőket már semmiért nem lehet büntetni meg felelőssre vonni😅 én megmondanám a férjemnek hogy jól tette. Nehogymar a felnőtt nőt jobban kelljen sajnálni mint a védtelen kisbabát.
2022. nov. 15. 08:25
45/51 anonim válasza:
44, félreérted, nem az anyát sajnáljuk, csak nem tartjuk elfogadhatónak, hogy egy férfi ilyen körülmények között agresszív egy nővel szemben. Az ilyen körülményeket pedig úgy értem, hogy nem az első felindulás pillanatában lekever egy pofont pl., hanem hogy konkrétan odamegy hozzá és módszeresen megveri.
2022. nov. 15. 10:40
46/51 anonim válasza:
Nem 44-es,nem arról van szó,hogy jobban kell sajnálni a nőt,mint a babát. De szerinted erre ez az egyetlen módszer volt? És meg is lett oldva? Ettől a perctől a nő 180 fokos fordulatot vett és szivárványt fog fingani?
2022. nov. 15. 15:27
47/51 anonim válasza:
Hm ja, ebben végülis igazatok van, elismerem.
2022. nov. 15. 22:47
48/51 anonim válasza:
Meg ha mélyebben belemegyünk a témába,ez a nő elvileg az unokatestvére. Ha egy rokont megvert,akkor Isten óvja a saját barátnőjét/élettársát/feleségét,ha ő elszúr valamit. Aki így oldja meg a konfliktust mással,az otthon is így fogja,később ne adja Isten a gyerekkel is. Szóval nem konkrétan azt a nőt sajnáljuk,hanem a környezetében lévő többi embert,aki az önbíráskodásának az áldozata.
2022. nov. 16. 09:58
49/51 anonim válasza:
Hat jo, de mégiscsak egy babáról van szó, ha az én férjem kárt tenne a 8 hónapos babánkban őt is jogosnak tartanám megverni (vagy veretni ha én nem tudom)
2022. nov. 16. 11:58
50/51 anonim válasza:
Hát akkor azért ott is vannak bajok...
Értem,hogy egy babáról van szó. Te meg értsd meg azt,hogy aki mással így bánik,az a saját gyerekével is így fog,mert az ilyen máshoz nem ért,csak az erőszakhoz. Annyi IQ-ja feltételezhetően nincs,hogy kommunikáljon.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!