A te családodban vannak leszbikus/meleg személyek? Hogyan
viselkednél velük?
Figyelt kérdés
1 éve van egy párom, neki van egy féltestvére, aki egy nővel van együtt már huzamosabb ideje, tehát leszbikus vagy biszex. De én nem találkoztam még vele, mert kint él Washingtonban. Egyszer volt itthon tavaly a barátnőjével, partenrnőjével vagy nem tudom hogy mondjákkal együtt, de akkor nem találkoztam velük, mert még nem laktunk együtt a párommal, frissebb volt a kapcsolat. De most a jövőhéten megint fognak hazajönni, és most biztosan fogok velük találkozni, mert már együtt élek a párommal és az anyósjelöltékkel is jóban vagyok/mindig együtt szoktunk menni hozzájuk.
Viszont nem tudom, hogy kell viselkedni ilyen helyzetben, én még sosem ismertem leszbikusokat/melegeket. Idősebbek is nálam, azt mondják pénzesebbek is,iskolázottabbak is, angolul sem beszélek valami jól. Félek, hogy hogy fog zajlani ez az egész.Tanácsok?
Ugyan úgy mint ha heterok lennének. Ha nem beszéltek közös nyelvet, akkor max az lesz kicsit kínos, némi erőltetett mosolygás meg mutogatás kíséretében. De utána valószínű úgyis olyannal fog hosszabban társalogni, akivel megértik egymást.
2022. aug. 3. 11:38
12/46 A kérdező kommentje:
Én sem ismerek senkit, nem tudom milyenek, ezért ne kövezzetek meg. A párom azt mondja a másik nő, tehát aki nem a féltestvére,hanem a másik az flegma, a párom nem kedveli. És az a nő nem is tud magyarul, én meg alig tusok valamit angolul, hogy fogok vele beszélni? Mit csináljak ha velem is felgma lesz? És a párom nővérével egyáltalán miről beszélgessek? Én 26 vagyok, ő 41, én heteró, ő leszbikus, én falun nőttem fel, ő 20 éves korától kint van Washingtonban, nekem egyszerű végzettségem van, neki 3 diplomája, mi szegények vagyunk, ők pénzesek. A párommal se valami szoros a kapcsolatuk.Semmi közös témánk nincsen.
2022. aug. 3. 11:42
13/46 anonim válasza:
Miért kellene máshogy viselkedned velük? Ha férje lenne, hogyan viselkednél? 2 ember, akik szeretik egymást. Ennyi. Pont így kell velük viselkedni
2022. aug. 3. 11:43
14/46 anonim válasza:
Másod unokatestvérem, 42 éves, felvállaltan leszbikus, együtt él évek óta egy nővel. Nekem semmi különös, ha családi összejövetelen találkozom vele, köszönünk, beszélünk pár semleges mondatot, és ennyi (előtte is csak ennyi volt, szóval nem a leszbiség miatt).
2022. aug. 3. 11:44
15/46 anonim válasza:
Köszöntök, jajj örülök hogy megismertelek, persze majd tartjuk a kapcsolatot facebookon... aztán ennyi. Mint bármilyen idegen rokonnal. Kis jópofizás, aztán mentek haza.
2022. aug. 3. 11:47
16/46 A kérdező kommentje:
Vagy 3 hétig itt lesznek az anyóséknál, szóval többször kellesz azért találkozni velük.
2022. aug. 3. 11:49
17/46 anonim válasza:
Kár ennyire stresszelni magadat a találkozás miatt, valószínűleg bemutatkoznak beszélnek pár sablon mondatot veled és ennyi. Utána még csak foglalkozni sem fognak veled, nem miattad jönnek haza.
2022. aug. 3. 11:51
18/46 anonim válasza:
Nekem az egyik haverom bzi. Hát nem örülök neki, de nem szoktam szóba hozni.
2022. aug. 3. 11:51
19/46 anonim válasza:
Tökmindegy a neme... Te alapvetően attól félsz, hogy tehetősebb, műveltebb emberrel találkozol...
2022. aug. 3. 12:00
20/46 A kérdező kommentje:
Attól is, idősebb is, az anyósjelöltre is szeretnék jó pontokat szerezni mert komolyan gondolom a párommal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!