Szerintetek miért nem örültek a családtagjaink annak, hogy sikerült ingatlant vennünk?
50#
Hagyd. Aki nem azt írja, hogy MERT PROLI IRIGYEK.. azok úgy is le vannak pontozva.
Miért nem? Megválaszoltad a kérdést magad is:
1. Mert úgy drága volt.
2. Mert "ennyi" hitelt vettetek fel hozzá.
Nem fogok itt irigyezni, mit a többi, egymást felszopkodó gyakoris. Nincs mire irigynek lenniük.
#46-nak:
"Meddig tart a hitel? 30-40 év?"
Nincs rajta hitel, kp-s vásárlás volt.
"Vagy kp.-ra vetted, egy borsodi rigó faluban 5 milláért?"
Pest megye.
"Vagy várj...te is olyan Gyakoris vagy, mint akik írják, hogy diákmelóval keresnek havi 600-at, mi?"
Nem vagyok diák, 32 éves vagyok.
#44-es
Mégis a nettó 280-as fizetésemmel (ami SZJA mentes) hogy a bánatba vegyek fel hitelt. Ma már alap, hogy legyen legalább nettó 300-350, de inkább 400 ezres havi fizetésed, ha hitelt szeretnél felvenni. A törlesztési idő pedig maximum 30 év. Nos, ha én 30 évre felveszek 30 milliót, akkor majdnem az egész fizetésem rámegy a törlesztőrészletekre. Szóval kérdem tőled, mégis hogyan vegyek fel hitelt? Röhöghetsz rajtam, hogy albérletben élek, de lakni kell, egyről pedig kettőre jutni nem tudok olyan könnyen. Főleg úgy, hogy szeptembertől nappali tagozaton fogok tanulni és még kevesebbet fogok dolgozni. Szóval örülni fogok, ha megélek és év végére félre tudok tenni egy nyaralásra valót.
Ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy a pénzügyi dolgaidat nem teregeted ki a családnak és megtanulhatnál nem foglalkozni mások kéretlen véleményével. Azt meg végképp nem értem, hogy mi a fenéért akarod fűnek fának mutogatni a lakásodat.
Éld az életedet és ne foglalkozz másokkal csak a férjed/nejed legyen az első!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!