Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek miért nem örültek...

Szerintetek miért nem örültek a családtagjaink annak, hogy sikerült ingatlant vennünk?

Figyelt kérdés
Mindig jó tanulók voltunk, diplomáink, felsőfokú nyelvvizsgáink vannak és jó munkahelyeken dolgoztunk. Ezt nem nagyzolásból írom, csak hogy lássátok sok mindent megtettünk az életben. 2 éve vettünk egy házat, jó környéken, elég jó áron, de 35 millió felett volt, ami a családnak felfoghatatlan összeg. Azóta sikerült megcsinálni azokat a felújításokat, amiket szerettünk volna. Nem egy új, luxus ingatlan, de szép, otthonos és mi nagyon szeretjük. De nagyon beárnyékolja az örömünket a rokonaink beszólogatása. Először is, hogy drága volt (most már 2* annyiért tudnánk csak venni ), hogy minek vettünk fel ennyi hitelt (nem több a havi törlesztőnk, mint egy Bpi albérlet ára), meg úgy mindenre megy a pofavágás, körbe se akartak nézni először. Ez miért van? Tényleg ennyire sajnálják tőlünk? Albérletben kellett volna leélni az életünket?
2022. júl. 11. 10:23
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
Stabil a munkahelyünk és a kapcsolatunk is, nem tervezünk válást. Az anyagiakat nem szeretném részletezni.
2022. júl. 11. 17:03
 52/57 anonim ***** válasza:
24%

50#

Hagyd. Aki nem azt írja, hogy MERT PROLI IRIGYEK.. azok úgy is le vannak pontozva.

2022. júl. 11. 17:18
 53/57 anonim ***** válasza:
17%

Miért nem? Megválaszoltad a kérdést magad is:

1. Mert úgy drága volt.

2. Mert "ennyi" hitelt vettetek fel hozzá.

Nem fogok itt irigyezni, mit a többi, egymást felszopkodó gyakoris. Nincs mire irigynek lenniük.

2022. júl. 11. 18:09
 54/57 anonim ***** válasza:
22%

#46-nak:

"Meddig tart a hitel? 30-40 év?"

Nincs rajta hitel, kp-s vásárlás volt.

"Vagy kp.-ra vetted, egy borsodi rigó faluban 5 milláért?"

Pest megye.

"Vagy várj...te is olyan Gyakoris vagy, mint akik írják, hogy diákmelóval keresnek havi 600-at, mi?"

Nem vagyok diák, 32 éves vagyok.

2022. júl. 11. 18:40
 55/57 anonim ***** válasza:
91%

#44-es

Mégis a nettó 280-as fizetésemmel (ami SZJA mentes) hogy a bánatba vegyek fel hitelt. Ma már alap, hogy legyen legalább nettó 300-350, de inkább 400 ezres havi fizetésed, ha hitelt szeretnél felvenni. A törlesztési idő pedig maximum 30 év. Nos, ha én 30 évre felveszek 30 milliót, akkor majdnem az egész fizetésem rámegy a törlesztőrészletekre. Szóval kérdem tőled, mégis hogyan vegyek fel hitelt? Röhöghetsz rajtam, hogy albérletben élek, de lakni kell, egyről pedig kettőre jutni nem tudok olyan könnyen. Főleg úgy, hogy szeptembertől nappali tagozaton fogok tanulni és még kevesebbet fogok dolgozni. Szóval örülni fogok, ha megélek és év végére félre tudok tenni egy nyaralásra valót.

2022. júl. 11. 20:52
 56/57 anonim ***** válasza:
19%

Ennyi idősen lehetne annyi eszed, hogy a pénzügyi dolgaidat nem teregeted ki a családnak és megtanulhatnál nem foglalkozni mások kéretlen véleményével. Azt meg végképp nem értem, hogy mi a fenéért akarod fűnek fának mutogatni a lakásodat.

Éld az életedet és ne foglalkozz másokkal csak a férjed/nejed legyen az első!

2022. júl. 12. 08:58
 57/57 A kérdező kommentje:
56os a szülő és a testvér fű fa? Sajnállak akkor. És mégegyszer mondom ,ők akartak minden részletet tudni. Abban igazad van, hogy nem kéne foglalkozni másokkal, csak nem olyan egyszerű.
2022. júl. 12. 09:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!