Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek miért nem örültek...

Szerintetek miért nem örültek a családtagjaink annak, hogy sikerült ingatlant vennünk?

Figyelt kérdés
Mindig jó tanulók voltunk, diplomáink, felsőfokú nyelvvizsgáink vannak és jó munkahelyeken dolgoztunk. Ezt nem nagyzolásból írom, csak hogy lássátok sok mindent megtettünk az életben. 2 éve vettünk egy házat, jó környéken, elég jó áron, de 35 millió felett volt, ami a családnak felfoghatatlan összeg. Azóta sikerült megcsinálni azokat a felújításokat, amiket szerettünk volna. Nem egy új, luxus ingatlan, de szép, otthonos és mi nagyon szeretjük. De nagyon beárnyékolja az örömünket a rokonaink beszólogatása. Először is, hogy drága volt (most már 2* annyiért tudnánk csak venni ), hogy minek vettünk fel ennyi hitelt (nem több a havi törlesztőnk, mint egy Bpi albérlet ára), meg úgy mindenre megy a pofavágás, körbe se akartak nézni először. Ez miért van? Tényleg ennyire sajnálják tőlünk? Albérletben kellett volna leélni az életünket?
2022. júl. 11. 10:23
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
19%
25: És akkor huszonévesen a saját szüleidet leprolizod?:) Egy család vagytok, nem lehetnek ők prolik, míg te nem.
2022. júl. 11. 12:42
 32/57 anonim ***** válasza:
4%

de primitív dolog beszólogatni

Elmondta a véleményét. Nekem ez nem beszólogatás.

Kérdező, jár a buksisimi, ügyes vagy, jól csinálod. Ő meg nem így gondolja, fogadd el.

2022. júl. 11. 12:44
 33/57 anonim ***** válasza:
13%
20: Hát és nem örülnek, hogy kirepültél.:)
2022. júl. 11. 12:50
 34/57 anonim ***** válasza:
97%
32 olvasd el a kérdést. A kérdező írta, hogy a családtagjai beszólogatnak, pofákat vágnak, körbe sem akartak nézni a házban. Ez szerinted a véleménynyilvánításnak egy kulturált formája? Számomra biztos nem.
2022. júl. 11. 12:57
 35/57 anonim ***** válasza:
15%

Albérlet.

Albérletben éltem, mikor jött a telefon a munkahelyemre, hogy kiégett/szétázott az emelet a házban.

1-2 hét kanapé és hotel után, új lakásban voltam.

De más családok meg. Váltak, rámentek idegileg. Mai napig pereskednek. Gyerekeikhez költöztek. Bebukták a hitelt, meg hasonlók.

De persze lehet spórolni lakásra, csak kérdés, megéri-e a sok lemondás?

2022. júl. 11. 13:17
 36/57 Kései Sirató ***** válasza:
89%

35

Múlt időben írsz, miért csak éltél?

Ha annyira jó az albérlet, miért nem vagy ott?

Kérdező, szerintem egyszerűen irigyek a rokonaid.

2022. júl. 11. 13:35
 37/57 anonim ***** válasza:
94%
Nem foglalkozz velük szvsz.
2022. júl. 11. 13:51
 38/57 anonim ***** válasza:
9%

36.

Hazaköltöztem a családi házunkba, mert tőle 10 percre lett új munkám.

35.

2022. júl. 11. 13:58
 39/57 A kérdező kommentje:
38 És szerinted a szülőkhöz költözés a követendő példa ?
2022. júl. 11. 14:08
 40/57 anonim ***** válasza:
1%

39.-re.

Miért ne?

NAGY a ház.

És inkább a leendő saját, majd megörökölt házamra költök, mint albira, vagy hitelre, amit talán kifizetek 89 éves koromra.

2022. júl. 11. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!