Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Titeket hogy érint, amikor a...

Titeket hogy érint, amikor a közeli családtagjaitok szétmennek/elválnak?

Figyelt kérdés

Testvér, szülő, sógor, sógornő stb...

A mi családunkban most szétmentek ketten. Nagyon régóta együtt voltak, már a családalapítást tervezték, és szó szerint egyik napról a másikra fogta magát az egyik fél és lelépett. Mindenki le van döbbenve. Azt se tudjuk, hogyan segítsünk az elhagyott félnek.

2021. ápr. 3. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szomorú dolgok, mindenkit megviselnek. Támogassátok szegénykét, hogy könnyebben átvészelje ezt a szar időszakot.
2021. ápr. 3. 00:08
 2/11 anonim ***** válasza:
70%
Én az ilyen helyzetekre mindig egyfajta tanulópénzként tekintek. Ha esetleg tudomásomra jut hogy mi volt mások szakítóoka, akkor megnézem hogy az én házasságomban ez mennyire fordulhatna elő.
2021. ápr. 3. 01:11
 3/11 molnarmarcell21 ***** válasza:
88%
Szomorú akkor is, ha nem volt annyira jó a házasság vagy nem kedveltük különösebben a "külsőst".
2021. ápr. 3. 06:20
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy, nincs hozzá közöm. Maximum lelki fröccsözünk ilyenkor.
2021. ápr. 3. 06:38
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
10 ve kirepültem a családi fészekből, családot alapítottam és gyerekeim születtek, mire a szüleim 30+ év házasság után bejelentették, hogy elválnak. Engem letaglózott a hír (derült égből villámcsapás volt). Anyám Budapesten él, apám meg az ország keleti felében. Mindkettővel tartom a kapcsolatot.
2021. ápr. 3. 07:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Tiszteletben tartom a döntését, bármi is az és nem fűzök hozzá kommentárokat vagy nem minősítem.

Nem faggatom, nem kíváncsiskodom, de ha szeretne beszélni róla bármikor rendelkezésére állok.

2021. ápr. 3. 08:23
 7/11 anonim ***** válasza:
66%
Még jó, hogy nem családalapítás után.... Szegény gyerek ott lenne csonka családban, alighogy megszületett.
2021. ápr. 3. 08:26
 8/11 anonim ***** válasza:
59%

Igaza van a 7-es válaszolónak!

Sokkal jobb,mint ha család alapítás után gondolt volna egyet és lépett volna le.

Az elhagyott féllel milyen kapcsolatban vagy/vagytok?

2021. ápr. 3. 08:32
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Már nem igazán foglalkozok velük, mert nem élek Mo-n már lassan 5 éve (ha valakinek baja van, online meghallgatom és ennyi).

Amikor még a városban vagy Bp-n éltem, ha ilyen volt, akkor meghívtam az elhagyott felet kávézni, aztán sétáltunk órákig a parkban, és hagytam, hadd beszélje ki magából.

2021. ápr. 3. 09:19
 10/11 A kérdező kommentje:
Az elhagyott féllel nagyon jóban vagyunk. Aki elhagyta a másikat, az a közeli család része, nem az elhagyott fél.
2021. ápr. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!