Titeket hogy érint, amikor a közeli családtagjaitok
szétmennek/elválnak?
Figyelt kérdés
Testvér, szülő, sógor, sógornő stb...
A mi családunkban most szétmentek ketten. Nagyon régóta együtt voltak, már a családalapítást tervezték, és szó szerint egyik napról a másikra fogta magát az egyik fél és lelépett. Mindenki le van döbbenve. Azt se tudjuk, hogyan segítsünk az elhagyott félnek.
Ezek szomorú dolgok, mindenkit megviselnek. Támogassátok szegénykét, hogy könnyebben átvészelje ezt a szar időszakot.
2021. ápr. 3. 00:08
2/11 anonim válasza:
Én az ilyen helyzetekre mindig egyfajta tanulópénzként tekintek. Ha esetleg tudomásomra jut hogy mi volt mások szakítóoka, akkor megnézem hogy az én házasságomban ez mennyire fordulhatna elő.
2021. ápr. 3. 01:11
3/11 molnarmarcell21 válasza:
Szomorú akkor is, ha nem volt annyira jó a házasság vagy nem kedveltük különösebben a "külsőst".
2021. ápr. 3. 06:20
4/11 anonim válasza:
Sehogy, nincs hozzá közöm. Maximum lelki fröccsözünk ilyenkor.
2021. ápr. 3. 06:38
5/11 anonim válasza:
10 ve kirepültem a családi fészekből, családot alapítottam és gyerekeim születtek, mire a szüleim 30+ év házasság után bejelentették, hogy elválnak. Engem letaglózott a hír (derült égből villámcsapás volt). Anyám Budapesten él, apám meg az ország keleti felében. Mindkettővel tartom a kapcsolatot.
2021. ápr. 3. 07:03
6/11 anonim válasza:
Tiszteletben tartom a döntését, bármi is az és nem fűzök hozzá kommentárokat vagy nem minősítem.
Nem faggatom, nem kíváncsiskodom, de ha szeretne beszélni róla bármikor rendelkezésére állok.
2021. ápr. 3. 08:23
7/11 anonim válasza:
Még jó, hogy nem családalapítás után.... Szegény gyerek ott lenne csonka családban, alighogy megszületett.
2021. ápr. 3. 08:26
8/11 anonim válasza:
Igaza van a 7-es válaszolónak!
Sokkal jobb,mint ha család alapítás után gondolt volna egyet és lépett volna le.
Az elhagyott féllel milyen kapcsolatban vagy/vagytok?
2021. ápr. 3. 08:32
9/11 anonim válasza:
Már nem igazán foglalkozok velük, mert nem élek Mo-n már lassan 5 éve (ha valakinek baja van, online meghallgatom és ennyi).
Amikor még a városban vagy Bp-n éltem, ha ilyen volt, akkor meghívtam az elhagyott felet kávézni, aztán sétáltunk órákig a parkban, és hagytam, hadd beszélje ki magából.
2021. ápr. 3. 09:19
10/11 A kérdező kommentje:
Az elhagyott féllel nagyon jóban vagyunk. Aki elhagyta a másikat, az a közeli család része, nem az elhagyott fél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!