Szerintetek miért nem örültek a családtagjaink annak, hogy sikerült ingatlant vennünk?
44.-re.
Meddig tart a hitel? 30-40 év?
Vagy kp.-ra vetted, egy borsodi rigó faluban 5 milláért?
Vagy várj...te is olyan Gyakoris vagy, mint akik írják, hogy diákmelóval keresnek havi 600-at, mi?
Mert logikusan gondolkoznak. Azt írod a törlesztő mint egy bp-i albérlet, ami nem 2 ft.
Nyílván egy szülő félti a gyerekét, egyik szülő sem kívánja, hogy hatalmas hitelekbe verje magát a gyereke, ne történjen semmi ami után nem tudod fizetni.
Kérdező!
Én úgy helyre raktam volna őket, hogy köpni-nyelni nem tudtak volna.
"drága volt"
Miért, ők tudtak volna hasonló méretűt és állapotút, hasonló környéken lényegesen olcsóbban? Ha nem (és gondolom nem), akkor hazugság ez az állításuk. Ezt így a szemükbe is mondtam volna.
"minek vettünk fel ennyi hitelt"
Hülye kérdés! Azért, mert kp-ban nem állt rendelkezésre!
"meg úgy mindenre megy a pofavágás, körbe se akartak nézni először"
Erre nem mondtam volna semmit, de utána biztos, hogy jó, ha szökőévente hívom el őket a házunkba.
Amit írtál, annak alapján nagyon leredukálnám szüleimmel és testvéremmel a kapcsolatot. Akármilyen közeli hozzátartozók, ilyen irigykedő, rosszindulatú emberekre nincs szükségem az életemben. (Hálát adok az égieknek, hogy az enyéim nem ilyenek.)
Kevés az infó.
- Mennyi a lóvétok?
- Mennyire stabil a melótok?
- Mennyire stabil a kapcsolatotok?
- Válás után, ki tudjátok fizetni a másikat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!