Nehéz kérdés. Nyilván szívem szerint "persze, jöhettek bármikor".. na de pl. ha egy kotnyeles anyós vagy házsártos pletykás rokon jár oda órákig kibeszélni a dolgait, akkor egyértelműen azt mondom, hogy az hívatlan, nem kívánt vendég és csak úgy ne jelenjen meg!
Ill. más dolog beugrani 10 percre és más mondjuk 3an vagy épp 5en odaállítani. 5 főre üdítő és rágcsa nincs mindenhol, mi van ha épp ruha válogatás vagy nagymosás van.. nagyon kellemetlen pl. sokadikán is vendéget fogadni, mikor épp semmid nincs otthon csak meghagyva valami kis kaja felét magadnak.
Messziről érkezni szintén rossz ötlet, hiszen 2-3 óra utazás után lehet, hogy nem is vagyok itthon!
2022. jún. 21. 15:46
12/26 anonim válasza:
Odaszólunk. Nekem nincs kedvem mindig mindenkihez.
2022. jún. 21. 16:03
13/26 anonim válasza:
Nem,mert az marha nagy taplóság.Írták már,hogy sok ciki helyzet adódhat belőle,a nincs itthon semmi amivel megkínálhatnám őkettől,a most akartunk szexelniig.Anyósomnál van sajnos egy kapukulcs,meg egy bejárati ajtó kulcs vész esetére,ha elveszne a miénk be tudjunk jönni,vagy ha nem vagyunk itthon pár napig, akkor ha baj van be lehessen jönni.Hát sajnos ő előszeretettel használja arra,hogy csak úgy beugorjon.Hála az égnek pár hónapja nem jött így,(lehet vette a lapot) mert suliidőben mikor a gyerekek nem voltak itthon,bevágtatott az ajtón és még nem volt rajtunk semmi ha érted mire gondolok.Nyilván berohantam a fürdőbe,én addig ki sem jöttem még itt volt,a férjemnek is ciki volt.
2022. jún. 21. 16:09
14/26 Metionin válasza:
Nem is tartjuk velük a kapcsolatot de egyébként nálam nincs random járkálás. Anyáméknak volt ilyen defektjük régen, hogy nem zárták kulcsra az ajtót, mert minek, aztán rokon, szomszéd, random vallásos néni, bárki besétált és anyám szerint nem illik elküldeni. Egyszer már felsős voltam, amikor nyári szünetben arra ébredtem, hogy a részeges szomszéd égő cigivel a kezében, a hamut potyogtatva áll az ágyam mellett reggel 7-kor és apám holléte felől érdeklődik, aki természetesen úgy ment el hajnalban, hogy az ajtót és a kaput nyitva hagyta. És amikor balhéztam emiatt, kiröhögtek. Részben az ilyenek miatt is az ajtózárás és a bejelentkezés híve vagyok, az otthonom nem átjáróház, a legjobb barátom és a saját anyám se jöhet be anélkül, hogy előtte szólna. Nekem eszembe se jutna beállítani bárkihez csak úgy.
2022. jún. 21. 16:20
15/26 anonim válasza:
Nem, amúgy se járunk, de alap lenne odaszólni hogy pl otthon vannak-e egyáltalán.
2022. jún. 21. 17:26
16/26 anonim válasza:
Ez helyzettől függ. Így, hogy 25 km-en belül nem lakik rokonom, nyilván elvárás, hogy szóljanak mielőtt jönnek.
Ha itt laknának a szüleim, vagy akár csak a velem egyidős unokatestvéreim a szomszédban és mondjuk szeretne kölcsön kérni egy tojást mert épp elfogyott nyilván nem várnám el, hogy előre bejelentse a szomszédból való érkezését :D
Azt elvárnám, hogy csengessen/kopogjon, és ha nem invitálom be csak kinyújtom az ajtón a kért tojást vagy az ajtóban állok csak le beszélgetni, mert halomban áll a vasalni való a szoba közepén és kupacban áll a mosatlan a mosogatóban, akkor ne sértődjön meg.
2022. jún. 21. 18:02
17/26 anonim válasza:
Nem szoktunk. 30 éve, mikor még nem nagyon lehetett telefonhoz jutni rendben volt az ilyesmi, főleg, ha egy faluban laktak a rokonok, de ma már bunkóságnak tartom. Felhívni valakit, hogy figyu, átugorhatnánk kb. 1 perc és akkor tutira jókor zavarsz. Régebben hozzánk is jöttek már be nagyon alkalmatlan időpontban, elég kellemetlen volt hogy feje tetején a ház, szennyes a padlón, mert éppen válogatom, az ágy vetetlenül mert oda még nem jutottam el stb...
2022. jún. 21. 18:29
18/26 anonim válasza:
Előzetes bejelentés nélkül nem megyünk senkihez, rokonhoz sem! Ha hozzám jönnek bejelentés nélkül, soha nem nyitok ajtót. Az ismerőseimnek legyen már annyi esze, hogy ideszólnak, az ismeretlenekre meg nem vagyok kíváncsi.
2022. jún. 21. 18:46
19/26 anonim válasza:
Ritka paraszt dolog csak úgy becsöngetni valakihez, hogy jöttünk.
Be sem engednék így senkit.
2022. jún. 21. 20:36
20/26 anonim válasza:
13
Ti mekkora hülyék vagytok hogy adtatok neki kulcsot, és a történtek után sem kértétek vissza.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!