Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire "gáz", nehéz, ha...

Mennyire "gáz", nehéz, ha nincsenek rokonaim?

Figyelt kérdés

Szüleimen kívül nincs senki.

Nekik voltak nagynénjük, nagybátyjuk, de meghaltak már rég.

2022. jún. 21. 13:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Tesóid vannak amúgy? 10-es voltam.
2022. jún. 21. 13:57
 12/17 anonim ***** válasza:
87%
Én kifejezetten utálom pl a kötelező jopofizást ha jönnek rokonok, sokszor inkabb elmegyek itthonrol olyankor.
2022. jún. 21. 14:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is viszonylag nagy a rokonság, de csak felszínes kapcsolatom van velük. Anyám próbál rávenni, hogy menjek el hozzájuk többször is, de annyira nincs kedvem, mert unalmas, örökké ugyanazok a témák mennek.
2022. jún. 21. 14:54
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Engem amivel idegesítenek a rokonok, hogy örökké a következő kérdéseket teszik fel: Van barátnőd? Miért nincs? Meleg vagy? Miért nem jársz el ismerkedni?
2022. jún. 21. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

23/f vagyok. Van egy csomó unokatestvérem meg másod unokatestvérem. Gyerekként még a nagyszüleim hordtak engem rokon látogatásba. Akkor úgy gyerekként elvoltam mindenkinél, de mikor már kamaszodtam ès kezdet kik alakulni a személyiségem és véletlenül nagy ritkán úgy alakult, hogy elmentem a szüleimhez valakihez, akkor már inkább kínos volt nekem ez az egész. Láttam, hogy a velem egykorú unokatestvéreminek is kínos. Pedig egy nyitott ember vagyok meg kamaszként is az voltam, de valahogy mindegyik unokatesvérem más világ. Én sose voltam kitűnő tanuló mindig erős közepes voltam. A nagyszüleimtől egész gyerekkoromban hallgattam, hogy bezzeg az xy unokatesvérem..

Na szóval ezért.

Az idősebb rokonaimat meg azért kerülöm, mert nekem nem hiányzik az, hogy állandóan a mikor nősülök kérdésekkel jöjjenek.

Nem utàlok senkit, de egyszerűen azt gondolom, hogy a kis szabadidőmet inkább fordítom az olyan emberekre akik előtt nem kell megjátszanom magam. Ahhoz, hogy valakit úgy szeressek, mint egy rokont nem gondolom, hogy szükség van vérségi kapcsolatra.

2022. jún. 21. 20:46
 16/17 Metionin ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Nekem bár léteznek, nem tartom velük a kapcsolatot, semmi szükségem rokonokra. Sosem hiányoztak.
2022. jún. 21. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak, de nem érdekelnek. kb. ugyanaz. :D:D
2022. jún. 22. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!