Mennyire "gáz", nehéz, ha nincsenek rokonaim?
Szüleimen kívül nincs senki.
Nekik voltak nagynénjük, nagybátyjuk, de meghaltak már rég.
23/f vagyok. Van egy csomó unokatestvérem meg másod unokatestvérem. Gyerekként még a nagyszüleim hordtak engem rokon látogatásba. Akkor úgy gyerekként elvoltam mindenkinél, de mikor már kamaszodtam ès kezdet kik alakulni a személyiségem és véletlenül nagy ritkán úgy alakult, hogy elmentem a szüleimhez valakihez, akkor már inkább kínos volt nekem ez az egész. Láttam, hogy a velem egykorú unokatestvéreminek is kínos. Pedig egy nyitott ember vagyok meg kamaszként is az voltam, de valahogy mindegyik unokatesvérem más világ. Én sose voltam kitűnő tanuló mindig erős közepes voltam. A nagyszüleimtől egész gyerekkoromban hallgattam, hogy bezzeg az xy unokatesvérem..
Na szóval ezért.
Az idősebb rokonaimat meg azért kerülöm, mert nekem nem hiányzik az, hogy állandóan a mikor nősülök kérdésekkel jöjjenek.
Nem utàlok senkit, de egyszerűen azt gondolom, hogy a kis szabadidőmet inkább fordítom az olyan emberekre akik előtt nem kell megjátszanom magam. Ahhoz, hogy valakit úgy szeressek, mint egy rokont nem gondolom, hogy szükség van vérségi kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!