Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mennyire "gáz", nehéz, ha...

Mennyire "gáz", nehéz, ha nincsenek rokonaim?

Figyelt kérdés

Szüleimen kívül nincs senki.

Nekik voltak nagynénjük, nagybátyjuk, de meghaltak már rég.

2022. jún. 21. 13:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Én jól elvagyok rokonok nélkül.
2022. jún. 21. 13:16
 2/17 A kérdező kommentje:

Hogyan?

Hogy-hogy?

2022. jún. 21. 13:17
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak apám van, baromi jól megvagyunk rokonok nélkül. Utáltuk a kényszeres, megjátszós ünnepeket, miközben utáltak minket és mi is őket. Véget vetettünk ennek. Azóta nagyon jól vagyunk.
2022. jún. 21. 13:20
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hogy messze költöztem és egyikre se vagyok kíváncsi... Keregetok és szarkeverok.... Ja és van egy kettő lopos is... Tudod egy turisztikai központban élek. Van aki nem képes felfogni hogy a szoba konyhában nem lehet őt embert elszallasolni.
2022. jún. 21. 13:21
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak anyam van de mar kulon lakunk. En is jol elvagyok
2022. jún. 21. 13:31
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak anyámékkal tartom a kapcsolatot.

Nem az, hogy nem szeretem a rokonaimat, de egyszerűen egyikkel sincs semmi közös bennünk. Mikor anyámékkal elmentem anno, akkor is csak ilyen kényszerbeszélgetések voltak.

Inkább keresem az olyan barátoknak a társaságát, akikkel ha két évig nem talàlkozunk, két év után is ott folytatjuk a beszélgetést ahol abba hagytuk.

2022. jún. 21. 13:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van nagynénim, nagybácsim, egy élő nagyim, mégis olyanok, mintha nem lennének. És ez jó így. Csak mert egy rokonságban vagyunk, nem kötelező szeretni a másikat. Nem lesz jobb nagyanyám személyisége, mert a nagyanyám, ezért gyerekként megszakítottam vele a kapcsolatot, ami kimerült abban, hogy nyaranta végigszenvedek nála 1-2 hetet.

Most ők vannak, de amikor nem lesznek, akkor sem lesz az, hogy gáz lenne, mert nincsenek rokonaim apámon kívül. Ja meg anyám is van, de ő egy külön történet, hogy van is, meg nincs is.

2022. jún. 21. 13:42
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van sok rokonom, de életemen soha egyik sem segített semmilyen tekintetben. Csak kérték a segítséget, nem is egyszer.
2022. jún. 21. 13:48
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam apai ágon kifejezetten nagy a rokonság (van vagy 15 unokatestvérem, mind családos már). Nem tartok fenn velük kapcsolatot. Apámmal szoktam találkozni kb kéthavonta egy délutánra. Szóval nekem is olyan, mintha nem lennének rokonaim, de nem is hiányoznak.
2022. jún. 21. 13:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz? Az ember nem magának válassza a családját. Amúgy meg legalább nincsenek mindenbe belepofázó, bunkó, kihanemén rokonaid, akik a sz.ros közös dns-re hivatkozva abban a tévhitben élnek, hogy nekik mindent szabad, majd vonyítanak, ha kapnak a fejükre, hogy azért ez nincs így.
2022. jún. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!