Mennyire "gáz", nehéz, ha nincsenek rokonaim?
Szüleimen kívül nincs senki.
Nekik voltak nagynénjük, nagybátyjuk, de meghaltak már rég.
Hogyan?
Hogy-hogy?
Én is csak anyámékkal tartom a kapcsolatot.
Nem az, hogy nem szeretem a rokonaimat, de egyszerűen egyikkel sincs semmi közös bennünk. Mikor anyámékkal elmentem anno, akkor is csak ilyen kényszerbeszélgetések voltak.
Inkább keresem az olyan barátoknak a társaságát, akikkel ha két évig nem talàlkozunk, két év után is ott folytatjuk a beszélgetést ahol abba hagytuk.
Nekem van nagynénim, nagybácsim, egy élő nagyim, mégis olyanok, mintha nem lennének. És ez jó így. Csak mert egy rokonságban vagyunk, nem kötelező szeretni a másikat. Nem lesz jobb nagyanyám személyisége, mert a nagyanyám, ezért gyerekként megszakítottam vele a kapcsolatot, ami kimerült abban, hogy nyaranta végigszenvedek nála 1-2 hetet.
Most ők vannak, de amikor nem lesznek, akkor sem lesz az, hogy gáz lenne, mert nincsenek rokonaim apámon kívül. Ja meg anyám is van, de ő egy külön történet, hogy van is, meg nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!