Elítélhető ezért a sógornőm? Tennétek valamit?
Szerintem nem elítélendő, hogy valaki vágyik a szeretetre, az ölelésre, a csókra. Elég nehéz és sivár lehetett mostanában az élete.
Az nekem fura, hogy neked az a bajod, hogy akkor ki ápolja majd a férfit. Mintha ez a nő csak egy ápolónő lenne, nem egy emberi lény, akinek ugyanúgy vannak vágyai és szükségletei a szeretetre, a szerelemre, mint bárki másnak.
Sajnos jó megoldás nincs. Az se jó, ha a nő az egész életében egyedül lesz és "ápolónőként" funkciónál. És az se jó, ha elválnak és magára hagyja a férjét. De talán ilyet nem is tervez. Még az is lehet, hogy a férje tudtával van mással, mert a férje nem mindent tud neki megadni.
A napnál is világosabb, hogy ezt tuti megbeszélték. A férj "engedi".
Aki itt holtomiglanról beszél, annak fogalma sincs az életről. Hiába hozakodtok fel a "régről", akkor történtek még igazán cifraságok!
Én a férfi helyében is engedném, hogy legyen boldog a feleségem. Hiszen szeretem, nem igaz? Ha szeretek valakit, az egyenlő azzal, hogy boldoggá akarom tenni! Lehet fel is ajánlotta, hogy váljanak el, csak a feleség nem akart, majd erre a megoldásra jutottak. Közös megállapodás, olyan mint a házasság. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!