Hogyan tudnék kibékülni anyukámmal? Szerezzek neki még gyorsan valamit szerintetek?
Ma anyák napja van. Nekem sose ment az ajándékozás, mindig azt szoktam venni másoknak, amit ők szeretnének, tehát előre megkérdezem tőlük. Anyukámtól is megkérdeztem az elmúlt napokban hogy mit szeretne. Azt mondta, hogy semmit. A "levágott nemi szervekért" (ő így nevezi; magyarul virágokért) nincs oda, a cserepesekért se nagyon plusz azok már nem is férnének el, a csokit egyáltalán nem szereti, parfümje/sprayje/tusfürdője/hasonlója van, emiatt nem kért semmit. Ma reggel itt volt a féltesóm, hozott neki egy doboz csokit, amit megköszönt neki. Megköszöntöttem én is, de nem adtam neki semmit. Erre ő besértődött, "annyit se érek neki hogy vegyek neki egy 1000 Forintos csokit", és most szóba sem áll velem.
Kérdezgessem végig az ismerőseimet, hogy van-e nekik valami felesleges csokijuk (mert bolt az nincs ma) és adjam neki? Vagy mi legyen? Nem fogja megenni, nem szereti őket, vagy mi esszük meg apuval, vagy ki van dobva, szóval értelme nincs neki...
Jaj én úgy megértelek kérdező. Az én anyám is ezt csinálta. Mindig előadta hogy nem érdekli az anyák napja hagyjuk ezzel békén de ha felkoszontottuk akkor is csak finnyazott ha meg nem akkor megsértődött.
Így aztán most hogy én is anya vagyok jó nagy szívás mert utálom ezt az ünnepet. Mi ezért nem tartjuk.
Nem, 16.
Megkérdezed, mit szeretne. Azt mondja, semmit, akkor veszel, amit szeretnél, nem mondja meg, minek örülne.
A "Mit vegyek? Semmit." ellenben azt jelenti, tényleg ne vegyél semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!