Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tudok tenni anyámmal...

Mit tudok tenni anyámmal ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Van egy saját lakásom, amit apai ágról örököltem, anyámnak ahhoz semmi köze, haszonélvezeti joga sincsen rajta. Egyedüli tulajdonos vagyok.

Amikor elköltöztem a lakásomból a páromhoz (már csak ex), megengedtem anyámnak és a 2 kisebb testvéremnek átmenetileg hogy bekoltozzenek (apám már régen meghalt,a két testvérem nem ugyanattól az apától vannak), papír nincs róla írva. Az a gondom, hogy szétmentünk az exemmel, és jeleztem anyámnak, hogy szeretnék visszaköltözni, oldja meg a lakás kérdést. Annak idején sokat rá is költöttem, hogy használható legyen. Ennyien nem férnénk el ott. anyám egyedülálló szülő, érdemi munkája nincs, nem tudom miből tartja el magát. Lehetne rendes munkája, de csak teng-leng egész nap, meg felveszi a segélyeket.

Anyám nem akar kiköltözni, én meg kinomban kivettem egy szobát, mert nem tudom mit tudnék kezdeni anyámmal.

Nem tudom, hogy oda van-e bejelentve a lakcímük, én nem írtam alá beleegyező papírt, de szerintem megoldja, ha kell... De nem állapot ez így és felőröl a helyzet.

Azt már hozzá sem teszem, hogy anyám borzalmas szülő, igazi lelki terrorban tartott gyerekkoromban de sajnálatból anno megengedtem neki, hogy bekoltozzon, ennek már 2 éve, és egy évet beszéltünk meg. Tudom hülye voltam. Hová tudok fordulni? Fizetem a szobát, nagyon nem keresek sokat és nem marad pénzem a hónap végére.

2022. ápr. 4. 18:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ügyvédet én sem ajánlom, felesleges is ebben az esetben, hiszen papír nem volt.
2022. ápr. 5. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!