Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apák, titeket zavarna ha egy...

Apák, titeket zavarna ha egy 27 éves férfi szeretne randizni a 37 éves lányotokkal?

Figyelt kérdés
Anyámnak lett egy új párja, akivel amúgy egész jól kijövők. És néhány hete megismertem a lányát, aki egy kicsit idősebb nálam, de nagyon kis csinos, mosolygós, formás, természetes vöröske. Nekem nagyon bejön és szívesen ráhajtanék, de nem tudom mit szólna hozzá anyám párja, vagyis az apja. Szerintetek zavarná? Vagy kérdezzem meg előtte?

2022. ápr. 1. 15:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%

Apa vagyok.

Első kérdésem az lenne, hogy a lányom ehhez hogy áll?

Egyébként ha a nővel egyenesbe kerülsz, majd az rendezi apjával.

2022. ápr. 1. 17:34
 12/18 anonim ***** válasza:
90%
Na, en ebben a helyzetben voltam par eve 28 eves fejjel 38 eves novel voltam aki azota a parom. "A fater" semmit nem szolt, szimpatikus voltam neki aztan ennyi, nem hinnem hogy barki is foglalkozna a csaladbol azzal hogy 10 sv van koztunk
2022. ápr. 1. 17:40
 13/18 anonim ***** válasza:
95%

11-es vagyok és elgondolkoztam.

Neked nem az "engedély" megléte vagy hiánya fogja okozni a problémát, (feltéve, hogy a nő is benne van) hanem ha szakítotok valamiért, lehetőleg a te hibádból. Nem kell itt nagy dolgokra, megcsalás és társai gondolni, elég, ha megunod, vagy ellaposodik a történet.

Na akkor lesznek konfliktusok a családban és jószerivel megutál az apa.

Ezeket gondold át, hideg fejjel, ne a gatyáddal gondolkodj!

2022. ápr. 1. 17:43
 14/18 anonim ***** válasza:
84%

"A csajszinál meg szerintem van esélyem, igaz hogy kis rafkós, sokat kellessz fűzögetni"

Mióta "csajszi" egy 37 éves nő? Főleg egy 27 évesnek.

Ha rólam beszélne így valaki, lepattintanám, akárhány éves.

2022. ápr. 1. 17:49
 15/18 anonim ***** válasza:
71%
Te ilyen anyuci kicsi fia vagy, hogy az engedélye kell?
2022. ápr. 1. 18:03
 16/18 anonim ***** válasza:
76%

Ha szakítanátok valamiért és vége lenne a kapcsolatnak, akkor az nagyon gáz lenne. Az exed az életed része lenne akár akarod, akár nem.

Ha nem tudnátok békében elválni, akkor még cikibb lenne.

Még úgy is ha aztán egyikőtöknek sincs senki, de ha meg lenne új párod és neki is akkor képzelheted mennyire örülnének neki, hogy a párjuk exe mindig része az életének és családi eseményeken is ott van. Mert ha például szakítanál vele később vagy ő veled de lenne egy új barátnőd, de az a csaj, akivel szakítottál anyád párjának a lánya, akkor bizony biztosan az életed része lenne és kizárt, hogy az apja családi eseményekre azért ne hívja meg és küldje el mert neked van valakid.

2022. ápr. 1. 18:13
 17/18 anonim ***** válasza:
0%

De képzeld el, hogy szakítanak. Néha átmegy a lány (vagy akár ott lakik) és benned van az életérzés, hogy felpróbáltad. Mekkora királyság!

2022. ápr. 1. 18:15
 18/18 anonim ***** válasza:
51%
Nem hiszem amúgy hogy sok olyan férfi járna erre akinek 35+-os lánya lenne. Kivétel biztos akad de nem hiszem hogy ők a családi részleg fő látogatói.
2022. ápr. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!