Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Apák, titeket zavarna ha egy...

Apák, titeket zavarna ha egy 27 éves férfi szeretne randizni a 37 éves lányotokkal?

Figyelt kérdés
Anyámnak lett egy új párja, akivel amúgy egész jól kijövők. És néhány hete megismertem a lányát, aki egy kicsit idősebb nálam, de nagyon kis csinos, mosolygós, formás, természetes vöröske. Nekem nagyon bejön és szívesen ráhajtanék, de nem tudom mit szólna hozzá anyám párja, vagyis az apja. Szerintetek zavarná? Vagy kérdezzem meg előtte?

2022. ápr. 1. 15:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Azért egy 37 éves nőnek nem kell az apja engedélye, hogy randizzon, bárkivel.

Egyébként rossz a sorrend, előbb a nőt kérdezd, mert lehet, hogy nem is érdekled és csak felesleges köröket futsz.

2022. ápr. 1. 16:07
 2/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem kell az engedélye, felnőttek vagyunk stb, és nem is érdekelne, de mivel az apja az anyám párja, ezért nem szeretném ha pikkelne rám vagy ha emiatt feszültség lenne közte és anya között. Csak ezért érdekel.
2022. ápr. 1. 16:10
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

Anyudat is megkérdezheted, ő jobban ismeri a párját / nő apját. Lehet tud tanácsot adni, valami támpontot ami kisegít.

De igen, először a lánynál puhatold ki, hogy kölcsönös e a szimpátia.

2022. ápr. 1. 16:15
 4/18 anonim ***** válasza:
91%
Tőlünk nem fogod megtudni, hogy őket mi zavarná meg mi nem...
2022. ápr. 1. 16:24
 5/18 A kérdező kommentje:
Anyának már említettem, hogy tetszik nekem, ő azt mondta, próba szerencse. Hogy az apja mit gondolna azt nem tudom. A csajszinál meg szerintem van esélyem, igaz hogy kis rafkós, sokat kellessz fűzögetni, de tudok a sorok között olvasni.
2022. ápr. 1. 16:30
 6/18 anonim ***** válasza:
83%

"Hogy az apja mit gondolna azt nem tudom."

És akkor szerinted az a megoldás, hogy kiírod ide a kérdést? :D

2022. ápr. 1. 16:57
 7/18 anonim ***** válasza:
19%
Beteg egy "család"
2022. ápr. 1. 17:01
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem "megoldás", de legalább kaphatok valami képet róla, hogy egy apa, hogy állna hozzá ehhez a helyzetben általánosan, és nagyjából tudni fogom hogy mire számíthatok. Márha vannak itt apák.
2022. ápr. 1. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:
92%

"egy apa, hogy állna hozzá ehhez a helyzetben általánosan"

:DDD

"nagyjából tudni fogom hogy mire számíthatok. Márha vannak itt apák."

Legfeljebb az derülhet ki, hogy az itt írogató apák mit gondolnak - de előre megmondhatom, hogy mindenfélét. Azt nem fogod tudni az itteni válaszokból, hogy az a bizonyos apa az itteni válaszolók közül melyikkel ért egyet.

2022. ápr. 1. 17:31
 10/18 anonim ***** válasza:
93%
Szia! udvarolj neki, majd meglátjátok, mi lesz. 37 éves korra az apák azért már "elengedik" a lányukat. Már érett nő, maga dönt.
2022. ápr. 1. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!