Miért áll a családom a férjem pártjára? Ennyire rossz ember lennék?
Adott egy lehetõségem, hogy egy amerikai óceánjárón dolgozhatnék többéves tapasztalattal. A férjemet sosem vonzotta a világjárás plusz idõsebbek a szüleik, mert negyven felett vállalták.
2 éve vagyunk házasok, gyerek, hitel nincs, nem csaltam meg, nem tartozom neki pénzzel.
A családom teljesen fel van háborodva és a férjemet sajnálják, amiért a szívtelen neje dobja, hogy csak magára gondoljon és világot lásson.
Az 55 felettiek azt mondják, hogyha el merem hagyni a férjemet emiatt, nem fognak velem szóba állni és ha bajba kerülök, lesz még egy járvány/kirúgnak, me számítsak járuk
Nem vagy rossz ember, az ő pártját fogó család egyszerűen maradi és úgy gondolják, hogy egy asszonynak a férje mellett a helye. A helyedben én is mennék ha ahhoz lenne kedvem, és velem sem mindenki értene egyet, többek között a férjem sem.
33N
# utolsó vagyok
közben elolvastam a te hozzászólásaid
Azt hittem, hogy csak egy bizonyos időszakra szól a dolog
Ha nélküle akarsz máshol élni, akkor csak simán nem szereted. Egyébként a férjem valami hasonlót csinált velem azzal a különbséggel, hogy én utánajöttem külföldre. Hogy jó döntés volt-e az más másik kérdés. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!