Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért áll a családom a férjem...

Miért áll a családom a férjem pártjára? Ennyire rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Adott egy lehetõségem, hogy egy amerikai óceánjárón dolgozhatnék többéves tapasztalattal. A férjemet sosem vonzotta a világjárás plusz idõsebbek a szüleik, mert negyven felett vállalták.

2 éve vagyunk házasok, gyerek, hitel nincs, nem csaltam meg, nem tartozom neki pénzzel.

A családom teljesen fel van háborodva és a férjemet sajnálják, amiért a szívtelen neje dobja, hogy csak magára gondoljon és világot lásson.

Az 55 felettiek azt mondják, hogyha el merem hagyni a férjemet emiatt, nem fognak velem szóba állni és ha bajba kerülök, lesz még egy járvány/kirúgnak, me számítsak járuk

2022. ápr. 1. 13:41
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
95%

Nem vagy rossz ember, csak nem szereted.

Akkor is az lenne a korrekt, ha elválnál tőle, ha nem mennél sehova.

Hogy hogyan éled az életed, az csak a te dolgod.

2022. ápr. 1. 14:06
 12/42 anonim ***** válasza:
96%
Nem a munka itt a probléma, hanem hogy tök máshol képzelitek el a jövőtöket. Erről nem beszéltetek mielőtt összeházasodtatok? Téged is meg lehet érteni, hogy nem akarsz itt maradni és a férjedet is amiért nem akar elmenni. Épp ezért kell az ilyen dolgokat lehetőleg minél hamarabb tisztázni.
2022. ápr. 1. 14:07
 13/42 anonim ***** válasza:
100%
Ha teljesen más életcélotok van, akkor jobb is így. Te erre vágysz, ő meg arra. A többi ember véleményével meg ne foglalkozz.
2022. ápr. 1. 14:08
 14/42 anonim ***** válasza:
62%
Miért? Mert te egy személyben magadra gondolsz amit te akarsz. Világjárás, buli hepaj, tenger kalandok. Mig ők családban gondolkodnak nyugalom, állandóság, kiszámitható jővőkép. Nyugodtan válj el éretlen vagy egy komoly kapcsolatra, ami nem baj te ilyen vagy. De fogadd l ha valaki nem, és ne várj megerősitést, hogy milyen gonoszak mert nem nézik jó szemmel ezt a kicsapongást.
2022. ápr. 1. 14:09
 15/42 anonim ***** válasza:
86%
Szegény srác. Az első feleségem nekem is lelépett az USA-ba. Egy amerikai multinál dolgozott, ahol elválalt egy munkát az anyacégnél. Én kimentem vele, de családi okok miatt haza kellett jönnöm. Amikor legközelebb találkoztunk, közölte, hogy válni szeretne. Nem értettem, de belementem. Utána évekig padlón voltam, de aztán sikerült talpra állni. Tavaly rám írt, hogy vagyok. Annyit írtam vissza, hogy köszönöm jól, illetve remélem ő is boldog + csatoltam egy családi képet, ahol együtt vagyok a feleségemmel és a két gyermekemmel.
2022. ápr. 1. 14:10
 16/42 anonim ***** válasza:
46%

Gerinctelen véglény vagy, kérdező!

A férjednek mondtad a házasságkötés előtt, hogy ha találsz valami jó munkát külföldön, akkor szívfájdalom nélkül itt fogod hagyni, elválsz tőle?

Vagy elhitetted vele, hogy közös jövőt akarsz, meg közös gyerekeket, most meg kidobod, mint egy megunt pólót.

2022. ápr. 1. 14:15
 17/42 anonim válasza:
42%
Karrier fontosabb, mint a párod, akivel évek óta együtt vagytok? Írtad, hogy nincs hitel, akkor mégis mire kell ennyire sürgősen a pénz? Ja, tudom. Úgy hívják, mértéktelenség.
2022. ápr. 1. 14:30
 18/42 anonim ***** válasza:
92%

Az ilyen dolgokat (külföldi munka, letelepedés) fontos már az esküvő előtt megbeszélni.

Nem az a lényeg, hogy mit gondol a családod, mivel tényleg nem sokat fogod látni, hanem maga az, hogy egy munka fontosabb mint a házasságod.

2022. ápr. 1. 14:30
 19/42 anonim ***** válasza:
42%

Minek megházasodni, amikor még gyereket se akartok és fogalmatok sincs a közös jövőtöket illetően?

Ócenájárón dolgozni az nem éppen az utazgatásról, világjárásról szól. Egy hajón kell élned akár hónapokig és kinyalni a nyugger túristák seggét. Kikötőkbe lehet esetleg némi szabadidőd pár napra, de az nem ugyanaz, mintha rendesen egy másik tengerentúli országba utaznál, vagy költöznél ki.

Vald be magadnak és a családodnak, hogy alapból nem bírod a férjedet, megbántad, hogy hozzá mentél. Ennyi. Nem kell mellébeszélni, meg ilyen kifogásokat keresni, hogy jaj, sajnos különbözünk, mert hát én világot akarok járni (Ócenjárón robotolni az nem egyenlő a világjárással). Lehet csak ez nem tetszik a családodnak, hogy nem vagy egyenes, hogy nem mersz elválni azzal az indokkal, hogy beismered: hibáztál amikor igent mondtál, nem Ő az igazi és nem akarsz vele egy életet leélni. Férjeddel is jó lenne, ha egyenes lennél és megmondanád neki, hogy ráuntál, unalmas vele, megbántad, hogy hozzá mentél, neked az ő világa, személyisége nem pálya.

2022. ápr. 1. 14:36
 20/42 anonim ***** válasza:
51%

Nos, nekem ha ilyesmivel állna elő a feleségem, akkor ráadnám a kabátot aztán pápá. De ide nem jönne vissza többet az fix.

Hogy gondoltad? Ha bejön akkor éled a világod, ha pedig nem akkor visszajössz a férjedhez? Mint macskát sz.rni úgy raknálak ki, aztán hajókázzál oda ahova akarsz.

2022. ápr. 1. 14:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!