Szakította már meg családtaggal a kapcsolatot? Ha igen, miért?
Anyuval és testvéreivel, unokatesókkal, nagyszülőkkel.
Tehát Anyu részéről az egész családdal. Nem bántam meg.
Azóta egészséges boldog életet élünk.
Sőt, a feleségem szülei is elég mérgezőek. Most ők jönnek.
Az ember csak akkor és úgy tud boldog életet élni, ha a rossz és a mérgező embereket kizárja az életéből. Lehet az családtag, apa, anya, testvér, bárki!
Az oka: anyu alkoholista, 4 évet szenvedtünk vele. Az egész család őt védte. A mamáék és a testvérek, stb. Mi lettünk beállítva hibásnak, hogy biztos miattunk iszik. Sok balhé volt. A feleségem terhes volt és akkor sem hagyta abba, sőt, a család olyan szinten mellé állt, hogy minket akartak kilakoltatni ( anyu testévrei )
Azóta megkaptam a fél házat a mamáéktól. Így osztottam a lapokat és hoztam lépéseket. Havi 200-ért kiadtam és mi élünk mint a kis királyok, csak máshol. Mivel anyu iszik, így lassan az egész ház eladó sorba kerül és majd veszek máshol egy nagy házat. Nekem így jó, nem fogok oda vissza menni a szemét emberek közé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!