Van olyan családtagod, akivel nem tartod a kapcsolatot?
Apukám sajnos 18 éve nincs velem (14 voltam). Azóta nem láttam a 2 fiú és 1 lánytestvérét, valamint az ő gyerekeiket (unokatesóimat). Apu temetésén a nő megígérte, hogy beszáll utólag a költségekbe és tartani fogjuk a kapcsolatot. Azóta se hallottam róla :)
Az is hozzátartozik, hogy kb. 300 km-re vannak tőlünk.
Tavaly nyáron elmentem anyukám rokonaihoz ugyanabba a városba. Jött velünk szemben apu nővére. Én nem ismertem meg, keresztanyu mondta, ki ő. Ők beszéltek pár szót, majd mondta neki, hogy én vagyok xy lánya. Nagyon meglepődött, szóhoz sem jutott. Majd kinyögte, hogy igen. De szép lett. És ennyi! :)
Bár unokatesóimmal felkerestük egymást fb-on, de nem beszélgetünk. Csak kíváncsi voltam, egyáltalán hogy néznek ki :)
Gyakorlatilag csak anyámmal és öcsémmel tartom, velük napi szinten.
Apám és szülei meghaltak, így azóta a rokoni látogatások is szinte megszűntek. Évente 1-2 alkalommal találkozunk arra a fél órára amíg ott vannak. Van rokonom akivel évek óta nem beszéltem, nem is láttam.
Mostohaanyám, hét éve lassan.
De ha a családom többi tagja is folytatja a beszologatást meg a rendezkedést és kioktatást, akkor velük is meg fogom szakitani a kapcsolatot.
1000km-re élek, de beleugatnak mindenbe, amit véletlenül elmondok... de már nem fogok nekik semmit.
Anyukám nővérével(keresztanyukám), és az ő gyerekeivel nem tartom a kapcsolatot. Édesanyám és a nővére között mindig volt feszültség, de amióta meghaltak a nagyszüleink onnantól meg tudná gyilkolni anyukámat a testvére.
Múlthéten is próbált felhívni, hogy sározza nekem anyut. Tesómat elérte, onnan tudom mit akart mondani. Letiltottam a számát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!