Van olyan rokonod, családtagod akit szívből utálsz? Ki az? Kort, nemet írjatok.
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 21:13
21/24 anonim válasza:
Jelenleg 17 éves vagyok. Az egyik bátyámat. (börtönben van) szexuálisan zaklatott (nem erőszakolt meg)
22/24 anonim válasza:
Téged zaklatott vagy mást? Bár mindkettő durva.
23/24 anonim válasza:
21-es vagyok, és engem zaklatott 4 éve
24/24 anonim válasza:
#18 voltam, köszi a sok pozitívat. én sokáig azt hittem, hogy szar ember vagyok, mert nem csinálom azt, amit a többiek, és nem viselem el feltétel nélkül a szüleim, feleségeim szüleinek szarságait. azóta, hogy szinte kizártam őket az életemből, sokkal jobban érzem azt, hogy én kormányzom életem hajóját. természetesen nem tudom teljesen levetkőzni az általuk rám aggatott dogmákat, az már a személyiségem része, de tudatosan tudok tenni érte, hogy ne kövessem el ugyanazokat a hibákat, amiket ők is kaptak és tanultak a szüleiktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!