Van olyan rokonod, családtagod akit szívből utálsz? Ki az? Kort, nemet írjatok.
Figyelt kérdés
2022. márc. 25. 21:13
11/24 anonim válasza:
Apámat. Miután megszülettem eldurvul abyámmal szemben. Fizikailag engem sohasem bántott, de neki köszönhetően a legkorábbi gyerekkori emlékeim is tele vannak rettegéssel, agresszióval. 7 éves voltam mikor hátrahagytuk anyuval őt és azt a poklot, amiben élnünk kellett. Utána nem keresett, a gyerektartást sem volt hajlandó fizetni. N/24
12/24 anonim válasza:
11-es, nem ugyanaz volt a nagynénénk?:))
13/24 anonim válasza:
Anyósomat utálom a legjobban, mert egy önző hisztis hárpia.
Kor, nem.
14/24 anonim válasza:
Nincs. De miért fontos a kor és a nem???
15/24 anonim válasza:
Miért is kell utálnod bárkit is?Nem kell mondenkit szeretni az tény, de utálni sem.
16/24 Margit45 válasza:
Senkit nem utálok, de ismerek olyan nőt, aki mindenkit utál. Akár ismeretlen emberekre is rá mondja: utálom, mint a sz@rt. És mindenkinek mindig ellentmond. Amit, vagy akit más szeret, ő azt nagyon “útálja”.
Nem is értem. Miért kell valakit utálni? Ha nem tetszik, kikerülöm. Szerintem ez egy nagyon szerencsétlen ember. Csak sajnálni lehet.
17/24 anonim válasza:
Jelenleg 45 éves vagyok. És a saját vér szerinti édesapámat utálom / gyülölöm. Még a halála után is. Ugyanis töbször meg erőszakolt. De szerencsére meg halt az édesapám. De még a halála után is gyülölöm amit velem tett!
18/24 anonim válasza:
nem utálom, csak ignorálom. anyósomékat és anyámékat is.
19/24 anonim válasza:
Utálatnak talán nem mondanám, de apai ágon senkire nem vagyok kíváncsi a családomból, mert nagyon durva volt az a terror, amit leműveltek velem még gyerekkoromban, a szüleim válása alatt.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!